foto: LETA
Pašu mazāko bērnu pedagogus aicina pieteikties "Erasmus" mācībām Norvēģijā
Pirmsskolas un sākumskolas skolotājus aicina pieteikties mācību vizītei Norvēģijā.
Tava izglītība
2019. gada 24. augusts, 19:16

Pašu mazāko bērnu pedagogus aicina pieteikties "Erasmus" mācībām Norvēģijā

Jauns.lv / LETA

Pirmskolas un sākumskolas skolotāji aicināti pieteikties mācību vizītei Bergenā, Norvēģijā, par inovatīvu informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) metožu izmantošanu pirmsskolas un sākumskolas iestādēs, noskaidroja Valsts izglītības attīstības aģentūrā (VIAA).

No 30.septembra līdz 3.oktobrim Norvēģijas "Erasmus+" nacionālā aģentūra organizē starptautiskās sadarbības pasākumu - mācību vizīti.

Mācību vizītei aicina pieteikties pirmsskolas un sākumskolas skolotājus, kuri strādā ar bērniem vecumā no viena līdz deviņiem gadiem, un kurus interesē inovatīvas IKT izmantošanas metodes darbā ar pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērniem, kā arī sadarbība un pieredzes apmaiņa starptautiskā līmenī.

Dalībnieku skaits pasākumā ir ierobežots un Latvijas pārstāvjiem seminārā pieejama viena vieta. Priekšroka tiks dota to organizāciju pārstāvjiem, kuras līdz šīm nav iesaistījušās "Erasmus+" programmas projektos.

Aizpildīta un parakstīta pieteikuma veidlapa jāiesniedz VIAA, Rīgā, Vaļņu ielā 1, 5. stāvā, iesniedzot to personīgi vai nosūtot pa pastu. Elektroniskā veidā iesniegti pieteikumi tiks pieņemti tikai ar elektroniskajiem parakstiem. Aģentūra organizēs dalībnieku atlasi, balstoties uz pieteikuma veidlapās norādīto informāciju.

Pieteikumus iespējams iesniegt līdz 3.septembra plkst.17.

Pasākums tiek finansēts 2019.gada "Erasmus+ TCA" konkursa budžeta ietvaros un dalībniekiem pēc atgriešanās tiks segta pasākuma dalības maksa un ceļa izdevumi atbilstoši Eiropas Komisijas noteiktajām maksimālajām ceļa izdevumu likmēm atbilstošajam attālumam, nepārsniedzot 275 eiro. Citas izmaksas sedz pārstāvētā organizācija vai dalībnieks.