foto: Evija Trifanova/LETA
Rīgas svētku laikā piegādes transportlīdzekļi Vecrīgā īslaicīgi varēs atrasties uz gājēju ietvēm
Skats uz Vecrīgu.
Runā Rīga
2019. gada 14. augusts, 17:46

Rīgas svētku laikā piegādes transportlīdzekļi Vecrīgā īslaicīgi varēs atrasties uz gājēju ietvēm

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Saistībā ar Rīgas svētku norisi un paredzamo gājēju plūsmas būtisku palielināšanos Vecrīgas teritorijas ielās, informējam, ka 17. augustā un 18. augustā no plkst. 6.00 līdz plkst. 10.00 transportlīdzekļiem, kas apkalpo tirdzniecības vai citus uzņēmumus un veic ar īpašumu apsaimniekošanu saistītus darbus (pieved preces, būvmateriālus u.c.) objektos, kas atrodas tieši pie gājēju un velosipēdu ielām, atļauts braukt pa gājēju un velosipēdu ielām, portālu Jauns.lv informēja Rīgas pašvaldībā.

Pa gājēju un velosipēdu ielām atļauts braukt un stāvēt būs Vecrīgas teritorijā, kuras robežas noteiktas pa 11. novembra krastmalu, 13. janvāra ielu, Aspazijas bulvāri, Zigfrīda Annas Meierovica bulvāri, Torņa ielu, Pils ielu un Krišjāņa Valdemāra ielu.

Pārvietoties pa gājēju un velosipēdu ielām varēs ar nosacījumu, ja nav citu piebraukšanas iespēju, netiek traucēta gājēju pārvietošanās, attiecīgo transportlīdzekļu pilna masa nepārsniedz 5t un transportlīdzeklis tiek novietots stāvēšanai ne ilgāk par vienu stundu.