foto: Publicitātes foto
Forums "LĪDERE" pulcē tūkstošiem Latvijas aktīvo un uzņēmīgo sieviešu
Runā Rīga
2019. gada 19. jūnijs, 20:44

Forums "LĪDERE" pulcē tūkstošiem Latvijas aktīvo un uzņēmīgo sieviešu

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Ar moto “Sapņo drošāk un sasniedz vairāk!” 14. maijā VEF Kultūras pilī tika aizvadīts jau otrais Latvijas aktīvo sieviešu izaugsmes un iedvesmas Forums LĪDERE. Ieklausoties 20 viedu, dzīves gudru, iedvesmojošu un pieredzes bagātu lektoru pārdomās, diskusijās, intervijās, šogad rekordliels skaits skatītāju varēja smelties sev nepieciešamo motivāciju jauniem darbiem, vēl augstākām virsotnēm un savu sapņu piepildīšanai - būt Līderei gan karjerā, gan ģimenē.

Grandiozo izaugsmes un iedvesmas Forumu LĪDERE, kas mijās gan ar lektoru uzstāšanos, gan dažādiem pārsteigumiem visas dienas garumā, vēroja un baudīja vairāk nekā 800 dalībnieču klātienē un teju 75 000 interesentu tiešsaistē. Foruma programma tika sadalīta trīs atšķirīgās sesijās – “Profesionālā izaugsme – sasniedz vairāk!”, “Attiecības. Ģimene. Mijiedarbība” un trešā sesija – “Personiskā attīstība – sapņo drošāk!”. Katrā no foruma daļām iedvesmojoši lektori dalījās pieredzes stāstos, diskutēja un sniedza padomus par to, kā sapņot drošāk un sasniegt vairāk gan karjerā, gan ģimenē.

Izvēršot plašu informatīvo kampaņu un atspoguļojumu medijos, Foruma LĪDERE organizatori bija parūpējušies, lai ikviena Latvijas sieviete būtu informēta par pasākumu, tā unikālo saturu un iespējām, kā to noskatīties ne vien klātienē, bet arī tiešsaistē.  Gan radio, televīzijā un tiešsaistes medijos, gan nacionālajos un reģionālajos laikrakstos, gan žurnālos un ziņu aģentūrās bija iespējams uzzināt par pasākumu, kas radīts kā svētki ikvienai Latvijas aktīvajai sievietei.

foto: Publicitātes foto

Pēc foruma skatītāju domām, pasākums bija patiešām izdevies, tas ir vērtīgs pienesums Latvijas sievietes personības celšanā un veidošanā un, kā izrādās, nozīmīgs iedvesmas avots jaunu mērķu sasniegšanā. Viena no Foruma LĪDERE apmeklētājām norādījusi: “Lielisks iedrošinājums sievietēm. Zelta vārdi - zelta pieredze, viedi vārdi, kopumā ļoti vērtīgi”. Pasākumā ļoti daudz tika runāts arī par kvalitātēm un īpašībām, ko jācenšas sevī ieraudzīt un attīstīt ikvienai daiļā dzimuma pārstāvei. To savā novērtējumā akcentēja cita skatītāja: “Fantastiski apjaust un pacelt apziņā lietas, faktorus, kas man kā līderei bija nolikts maliņā”. Daudzām apmeklētājām forums nebūt nešķita tikai kā formāls pasākums ar lektoru uzstāšanos un maltīti tam visam pa vidu. “Mīļš paldies par svētkiem!” – tā LĪDERE organizatoriem pateicās vēl kāda apmeklētāja. Arī Foruma LĪDERE dibinātāja Solvita Kabakova norādīja, ka pasākums veidots nevis kā konference, bet kā īpašs notikums ikvienai dalībniecei. “Pasākuma galvenais vadmotīvs bija šo datumu, 14. maiju, padarīt par svētkiem ikvienai sievietei gan klātienē, gan tiešsaistes skatītāju rindās” – uzsvēra Solvita.

Par to, ka Forums LĪDERE bijis kaut kas vērtīgs un iedvesmojošs, pasākums, uz kuru vērts ierasties un skatīties arī nākošgad, norādīja augstais skatītāju novērtējums. No maksimālajām piecām ballēm foruma vidējais vērtējums sasniedza 4.7 balles, kas liecina par pasākuma augsto kvalitāti, rūpīgo izstrādi un saturu, kas skatītajām šķitis aktuāls un vērtīgs.