foto: LETA
Traģisks negadījums Rēzeknes pusē - pārpildīts auto ietriecies kokā un iebraucis ezerā, gājis bojā nepilngadīgais
Ilustratīvs foto.
112
2019. gada 11. jūnijs, 09:58

Traģisks negadījums Rēzeknes pusē - pārpildīts auto ietriecies kokā un iebraucis ezerā, gājis bojā nepilngadīgais

Jauns.lv / LETA

Pirmdien Rēzeknes novada Kaunatas pagastā, pārpildītai mašīnai ietriecoties kokā un iebraucot ezerā, dzīvību zaudējis nepilngadīgais, informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Negadījums noticis pirms plkst.18 uz kāda grants ceļa, kad autovadītājs nav spējis savaldīt "Volvo" un automašīna ietriekusies kokā un iebraukusi ezerā.

Belova stāstīja, ka braucējam nav bijis autovadītāja apliecības. Tāpat automašīnai bija piestiprinātas cita transportlīdzekļa numurzīmes, vadītājs arī nebija apdrošinājis civiltiesisko atbildību. Pašlaik nav zināms, vai vīrietis, pirms sēsties pie stūres, nav lietojis alkoholiskos dzērienus.

Transportlīdzeklī atradušies astoņi cilvēki - četri pieaugušie un četri bērni. Dzīvību negadījumā zaudējis kāds nepilngadīgais, vēl sešiem cilvēkiem bija nepieciešama mediķu palīdzība.

VP statistika liecina, ka kopumā valstī aizvadītajā diennaktī notikuši 93 ceļu satiksmes negadījumi, un tajos cietuši 28 cilvēki. Vismazāk cietušo avārijās ir Vidzemes reģionā, kur traumas guvis viens ceļu satiksmes dalībnieks. Savukārt Rīgas reģionā mediķu palīdzība bija nepieciešama deviņiem cilvēkiem.

Sadursmēs cietuši tostarp četri gājēji un pieci velosipēdisti.

Pēdējā diennaktī policija sastādījusi 457 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem. 160 autovadītāji pieķerti, pārkāpjam noteikto braukšanas ātrumu, bet 11 braucēji pie auto stūres bija sēdušies, būdami alkohola ietekmē. Pa trim dzērājšoferiem aizturēts Rīgas un Zemgales reģiona, pa diviem Kurzemē un Latgalē, bet viens - Vidzemes reģionā.