foto: LETA
Siguldas svētkos visus priecē Evija Vēbere un "Carnival Youth"
Grupa "Carnival Youth".
Novadu ziņas
2019. gada 31. maijs, 21:15

Siguldas svētkos visus priecē Evija Vēbere un "Carnival Youth"

Jauns.lv / LETA

Ar grupas "Carnival youth" un vairāku citu mūziķu uzstāšanos šodien sāksies ikgadējie Siguldas svētki, informēja pašvaldības aģentūras "Siguldas Attīstības aģentūra" direktore Laura Skrodele.

Svinību pirmās dienas koncertā no plkst.18 Svētku laukumā uzstāsies tādi mākslinieki kā Evija Vēbere, grupa "Kautkaili", ansis, Pionieris, "Punkts uz i", Pēteris Upelnieks un citi mūziķi no hip-hop apvienībām "Kreisais krasts" un "Kontraflovs". Savukārt grupa "Carnival youth" uz skatuves kāps plkst.22. Vakarā būs iespējams baudīt arī gaisa balonu šovu.

Kā norādīja Skrodele, svētku otrajā dienā varēs dzirdēt orķestra uzstāšanos, baudīt svētku restorāna radītos ēdienus, kā arī doties gājienā uz Svētku laukumu, kur varēs redzēt Valtera Krauzes vadītu koncertprogrammu "Ko mīl siguldietis" ar Latvijā zināmu cilvēku piedalīšanos.

Pēc koncerta gaidāma svētku balle ar Ivo Grīsniņa-Grīšļa muzikālo apvienību, kā arī gaisa balonu un degļu šovs.

Skrodele atzīmēja, ka svētku noslēdzošajā dienā, 2.jūnijā, Siguldas pils kompleksā notiks aktivitātes bērniem un jauniešiem, bet bobsleja un kamaniņu trasē "Sigulda" varēs baudīt deju kolektīva "Vizbulīte" koncertu "Nošvīkst mani goda svārki, pār pagalmu pārejot".

Kā informēja Skrodele, Sigulda 2018.gadā ieņēma "Latvijas mīlētāko pilsētu" topa pirmo vietu, pirmo reizi kopš topa dibināšanas kļūstot par "Latvijas mīļāko pilsētu".