foto: Publicitātes foto
LLU aicina apmeklēt Atvērto durvju dienu jūnijā
Tava izglītība
2019. gada 3. jūnijs, 07:00

LLU aicina apmeklēt Atvērto durvju dienu jūnijā

Jauns.lv

13. jūnijā no plkst. 10.00 līdz 14.00 Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU) Jelgavā organizē Atvērto durvju dienu topošajiem studentiem. Tā būs lieliska iespēja ikvienam interesentam iepazīties ar plašo universitātes studiju piedāvājumu un klātienē iegūt atbildes uz jautājumiem, lai jau šajā rudenī varētu kļūt par studentu dzīvības zinātņu un tehnoloģiju universitātē.

LLU Atvērto durvju dienā topošie studenti varēs piedalīties informatīvajās lekcijās par astoņu fakultāšu piedāvātajām studiju programmām un tajās iegūstamo izglītību, tikties ar fakultāšu vadību, studentiem un mācībspēkiem un iegūt praktiski noderīgu informāciju par dzīvošanu LLU studentu viesnīcās, kurās dzīvesvietu studiju laikā var iegūt visi studējošie atbilstoši katra studenta vēlmēm un finansiālajām iespējām.

Informatīvās lekcijas norisināsies konkrētos laikos atsevišķi par katru fakultāti:

  • 10.00 – 10.20 – Lauksaimniecības fakultāte;
  • 10.25 – 10.45 – Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultāte;
  • 10.50 – 11.10 – Tehniskā fakultāte;
  • 11.15 – 11.35 – Informācijas tehnoloģiju fakultāte;
  • 11.40 – 12.00 – Meža fakultāte;
  • 12.05 – 12.25 – Veterinārmedicīnas fakultāte;
  • 12.30 – 12.50 – Vides un būvzinātņu fakultāte;
  • 12.55 – 13.15 – Pārtikas tehnoloģijas fakultāte.

Visas Atvērto durvju dienas aktivitātes plānotas Jelgavas pilī, Aulas foajē un Sudraba zālē (Lielā iela 2, Jelgava), kas ir universitātes galvenā mītnes vieta.

foto: Publicitātes foto

Sākotnēji LLU ir veidojusies kā lauksaimniecības akadēmija, kurā sagatavoja speciālistus darbam Latvijas laukos. Tieši vēsturiskās tradīcijas dēļ universitāte nes ar vienu nozari saistītu nosaukumu. Taču šodien tā kļuvusi par vienu no vadošajām dzīvības zinātņu un tehnoloģiju universitātēm Baltijas valstīs un studētgribētājiem piedāvā aptuveni 60 studiju programmas trijos virzienos - biozinātnēs, inženierzinātnēs un sociālajās zinātnēs. Turklāt LLU lielākoties īsteno profesionālās studiju programmas, kas nozīmē, ka darba tirgū tiek piedāvāti jauni, reālajai darba videi sagatavoti speciālisti, kuri ieguvuši pamatīgas teorētiskās zināšanas un labi orientējas nozaru attīstībā.

Darba devēji uzticas LLU, un jau vairākus gadus ierindo universitāti starp TOP3 darba devēju ieteiktākajām Latvijas augstskolām līdzās Latvijas Universitātei un Rīgas Tehniskajai universitātei. To apliecina portāla Prakse.lv un Latvijas Darba devēju konfederācijas organizētās aptaujas rezultāti.

foto: Publicitātes foto

Darba devēji mums uzticas. Uzticies arī tu! Uzņemšana studijām LLU šogad notiks no 2. līdz 9. jūlijam. Turklāt 9. jūlijā tā noslēgsies ar īpašo Uzņemšanas nakts pasākumu Jelgavas pilī.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar LLU.