foto: LETA
Saulkrastu novada dome meklē veca karuseļa īpašnieku
Ilustratīvs foto.
Novadu ziņas
2019. gada 15. aprīlis, 14:24

Saulkrastu novada dome meklē veca karuseļa īpašnieku

Jauns.lv / LETA

Saulkrastu novada dome meklē kustamās mantas - metāla konstrukcijas jeb veca karuseļa - īpašnieku, liecina Saulkrastu novada domes paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Karuselis atrodas uz pašvaldībai piederoša nekustamā īpašuma Smilšu iela 2A, Saulkrastos. Pašvaldība aicina kustamas mantas īpašniekus ne vēlāk kā līdz šā gada 23.aprīlim Saulkrastu novada domē pieteikt savas īpašuma tiesības, uzrādot kustamas mantas apliecinošus dokumentus par viņu īpašuma tiesībām uz kustamo mantu.

Ja noteiktajā termiņā netiks saņemta informācija par kustamās mantas piederību, Saulkrastu novada dome uzskatīs, ka iespējamais kustamās mantas īpašnieks ir atteicies no tiesībām uz nekustamajā īpašumā esošo, sev piederošo kustamo mantu un Saulkrastu novada dome būs tiesīga brīvi ar to rīkoties.

Kā informēja Saulkrastu novada domes izpilddirektors Aleksandrs Inārs Zaharāns, karuseļa saimnieks tiek meklēts tādēļ, ka patlaban ir beidzies nekustamā īpašuma nomas līgums un bijušais nomnieks apgalvo, ka šī metāla konstrukcija nepieder viņam. "Lai pašvaldība varētu šo nekustamo īpašumu iznomāt, vispirms ir svarīgi noskaidrot karuseļa īpašnieku. Gadījumā, ja tas neizdosies, pašvaldība lems, kā tālāk rīkoties ar šo metāla konstrukciju," skaidroja Zaharāns.