foto: Valsts policija
Policija atradusi bezvēsts pazudušo 20 gadus veco Sindiju Roni - viņa mirusi vardarbīgā nāvē
112
2019. gada 12. aprīlis, 10:33

Policija atradusi bezvēsts pazudušo 20 gadus veco Sindiju Roni - viņa mirusi vardarbīgā nāvē

Jauns.lv

10. aprīlī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka iepriekšējā dienā no mājām ir izgājusi un nav atgriezusies 1998. gadā dzimusī Sindija Rone. Valsts policija nekavējoties uzsāka meklēšanas darbus, paralēli tika informēta sabiedrība ar lūgumu atsaukties ikvienu, kurš jauno sievieti redzējis.

Plaši meklēšanas darbi un operatīvās izmeklēšanas pasākumi ilga divas dienas, kopš iesnieguma saņemšanas brīža līdz pat vakardienai, iesaistot plašus Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes un Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizmeklēšanas pārvaldes resursus. Vakar Vaiņodes novadā, Embūtes pagastā lauku apvidū tika atrasta mirusi sieviete ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Ārējās pazīmes liecina, ka tā varētu būt bezvēsts prombūtnē esošā sieviete.

Uz aizdomu pamata par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēts 1986.gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā. Šodien Valsts policija lūgs tiesai piemērot vīrietim drošības līdzekli – apcietinājumu.

Šobrīd Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess par slepkavību, ir nozīmētas ekspertīzes, lai noteiktu precīzu nāves iemeslu. Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana. Plašāka informācija izmeklēšanas interesēs netiks sniegta.

Valsts policija izsaka pateicību visiem, kuri sniedza informāciju un piedalījās sievietes meklēšanas pasākumos.