foto: LETA
"Rīgas satiksme" personāla atlases kompānijai maksās 32 300 eiro, lai mēneša laikā sameklētu padomes locekļus
SIA "Rīgas satiksme" biroja ēka.
2019. gada 4. aprīlis, 13:57

"Rīgas satiksme" personāla atlases kompānijai maksās 32 300 eiro, lai mēneša laikā sameklētu padomes locekļus

Jauns.lv / LETA

Konkursā pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" padomes locekļu kandidātu atlasei un novērtēšanai izvēlēta personāla atlases kompānija "Arista Exclusive Search Latvia", kas šo uzdevumu veiks par līgumcenu 32 300 eiro apmērā, informēja Rīgas domes Īpašuma departamenta pārstāve Baiba Gailīte.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Publiskā iepirkuma likuma 9.panta kārtībā izsludinātajā iepirkumā tika saņemti divi piedāvājumi no personāla atlases kompānijām - "Arista Executive Search Latvia" par kopējo summu 32 300 eiro bez PVN un SIA "Eiro Personāls" par 36 000 eiro bez PVN.

Saskaņā ar noslēgto līgumu pakalpojuma sniedzējam izpilde ir jāuzsāk nekavējoties un tā jāturpina līdz pakalpojuma izpildei, kas nedrīkst būt ilgāk par vienu mēnesi.

Gailīte norādīja, ka pēc Īpašuma departamenta iniciatīvas pakalpojuma termiņš var arī tikt pagarināts.

Kā liecina "firmas.lv" pieejamā informācija, kompānija "Arista Executive Search Latvia" dibināta 2017.gada jūnijā. Uzņēmums pieder valdes loceklei Kristai Kristiānai Briņķei. Pirmajā pastāvēšanas gadā uzņēmums strādāja ar 14 950 eiro apgrozījumu un zaudējumiem 2224 eiro apmērā, savukārt pērn - ar apgrozījumu 76 682 eiro apmērā un peļņu 8232 eiro apmērā.

Kā ziņots, marta sākumā tika izsludināts iepirkums, lai atrastu personāla atlases kompāniju, kuras uzdevums būs atlasīt "Rīgas satiksmes" jaunos valdes un padomes locekļus. Taču tas noslēdzās bez rezultāta, jo pretendenti neatbilda nolikuma prasībām.

Kā noskaidroja aģentūra LETA, pretendentu piedāvātās līgumsummas bijušas lielākas nekā rezervētā līgumcena.

Līdz ar to departaments lēma rīkot atkārtotu iepirkumu. Taču šoreiz iepirkumā tiek meklēta kompānija, kas veiks tikai padomes locekļu atlasi. Savukārt pēc padomes locekļu ievēlēšanas amatā tiks sludināts vēl viens konkurss par personāla atlases kompānijas piesaisti, kuras mērķis būs atrast valdes locekļus.

Iepirkums tiek rīkots, balstoties uz Publisko iepirkumu likuma 9.pantu, kas nozīmē, ka noslēdzamā līguma cena nevar pārsniegt 42 000 eiro.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās