foto: Valsts policija
Trillera cienīgi notikumi Vecmīlgrāvī: piedzērusies sieviete dzīvesbiedram ar nazi vairākkārt iedur krūtīs
2019. gada 12. februāris, 13:35

Trillera cienīgi notikumi Vecmīlgrāvī: piedzērusies sieviete dzīvesbiedram ar nazi vairākkārt iedur krūtīs

Jauns.lv

Naktī no 9. uz 10. februāri Valsts policija saņēma informāciju no mediķiem, ka no kopmītņu dzīvokļa Rīgā, Vecmīlgrāvī, uz ārstniecības iestādi ir nogādāts alkohola reibumā esošs vīrietis ar durtām brūcēm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Policisti ieguva informāciju, ka vīrieti sadūrusi viņa 1990. gadā dzimusī dzīvesbiedre, kura jau vairākas reizes nonākusi policijas redzeslokā par narkotisko vielu nelikumīgu lietošanu un zādzībām. Rīgas Ziemeļu iecirkņa policisti sadarbībā ar Speciālo uzdevumu bataljona policistiem aizdomās turēto sievieti turpat viņas dzīvesvietā aizturēja. Aizturēšanas brīdī sieviete atradās 2,5% stiprā alkohola reibumā.

Pašreizējā policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka tovakar cietušais ar aizdomās turēto lietojuši alkoholiskos dzērienus un starp viņiem radies sadzīviska rakstura strīds. Dusmu karstumā sieviete paņēmusi nazi un vairākas reizes iedūrusi vīrietim krūtīs. Pēc tam pārējie kopmītņu iedzīvotāji izsaukuši mediķus.

Šobrīd policijas rīcībā nav informācijas, ka vīrietis būtu bijis vardarbīgs pret aizdomās turēto.

Saistībā ar notikušo sākotnēji uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 126. panta pirmās daļas – par vidēja smaguma miesas bojājuma tīšu nodarīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Aizdomās turētajai sievietei piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.