foto: Facebook.com/Kristīne_Dukcinska
Policija aicina atsaukties visus cietušos – agresīvs vīrietis iedzinis bailēs Daugavpils iedzīvotājus
112
2019. gada 12. februāris, 12:53

Policija aicina atsaukties visus cietušos – agresīvs vīrietis iedzinis bailēs Daugavpils iedzīvotājus

Jauns.lv

Daugavpils iedzīvotāji sociālajā tīklā “Facebook” dalījušies ar informāciju par kādu sabiedrībai bīstamu vīrieti, kurš, nezināmu iemeslu vadīts, draud un uzbrūk apkārtējajiem.

No vīrieša darbībām cietusī Kristīne “Facebook” raksta, ka vīrietis  jau vairākkārt izteicis draudus un uzbrucis viņas ģimenei, lai arī viņi neesot savstarpēji pazīstami. Minētais vīrietis sabojājis ģimenes automašīnu, pēc tam zem dzīvojamās mājas logiem izkliedzot draudus. “Kāds kaimiņš pēc redzētā izsauca policiju, taču vainīgais jau paspēja aizbēgt,” raksta Kristīne. 

Sieviete zina stāstīt, ka vīrietis ir psihiatriskās slimnīcas uzskaitē un viņam atņemtas vecāku tiesības. 

Šī neesot pirmā reize, kad vīrietis izrādījis agresiju Kristīnes ģimenes virzienā. Tāpat zem sievietes ieraksta publicēti teju 300 komentāri, kuros daugavpilieši dalās savā pieredzē par minēto uzbrucēju. Dažs pat ieteicis sievietēm rokas somiņā nēsāt gāzes pistoli, lai parūpētos par savu drošību. 

Kristīnes ģimene ar vairākiem iesniegumiem vērsusies Daugavpils policijā. Daugavpils pilsētas Pašvaldības policija reaģējusi uz notiekošo,  lūdzot visas personas, kuras ir saskārušās un cietušas no minētās personas un nav vērsušās policijā ar iesniegumu, vērsties pašvaldības policijā. 

“Tas ir nepieciešams, lai pašvaldības policija varētu uzsākt procesuālās darbības savas kompetences ietvaros.Papildus norādām, ka saskaroties ar tādām situācijām ir nepieciešams uzreiz par to informēt policiju. Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas dežūrdaļas diennakts tālrunis – 65421500,” minēts policijas paziņojumā.