foto: LETA
Pensionāre aizdedzina pati savu dzīvokli, mēģinot pārtraukt dēla kārtējo ballīti
112
2019. gada 6. februāris, 11:34

Pensionāre aizdedzina pati savu dzīvokli, mēģinot pārtraukt dēla kārtējo ballīti

Jauns.lv

4. februārī kāda Siguldas ielas nama, Ventspilī, iedzīvotāji piedzīvojuši patiesi bīstamu situāciju, proti, neilgi pirms 22.00 vakarā vienā no dzīvokļiem izvērties plašs ugunsgrēks. Kad pie ēkas ieradušies ugunsdzēsēji, izrādījies, ka 4. un 5. stāva iedzīvotāji vēl atrodas iesprostoti savos dzīvokļos, vēsta LNT raidījums “Degpunktā”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ugunsdzēsēji nekavējoties uzsākuši iedzīvotāju glābšanas un evakuācijas darbus. “Uzreiz pieņēmām lēmumu nekavējoties visus resursus virzīt tā, lai izglābtu visus cilvēkus, kas arī veiksmīgi izdevās. Kopumā esam izglābuši desmit cilvēkus,” “Degpunktā” stāsta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Ventspils daļas komandieris Ingus Mellers.

No sadegšanas izglābta arī 4. stāva dzīvokļa, kurā ugunsgrēks izcēlies, iemītniece - sirma māmuļa, kura, pēc iedzīvotāju vārdiem, pati arī izprovocējusi uguns nelaimi. 

Nelaimes sekas ir postošas. Ceturtā stāva dzīvoklis pilnībā izdedzis, cietuši augšējie un arī apakšēji kaimiņi. 

Pie ugunsgrēka iemeslu izmeklēšanas pašlaik strādā policija. Pēc neoficiālas informācijas, nelaime izcēlusies, jo cietusī sirmgalve apzināti rīkojusies ar atklātu liesmu. Kaimiņi stāsta, ka sieviete mēģinājusi pārtraukt kārtējo dēla ballīti.