foto: Facebook
"Lai nav ik dienu jāatgādina" - Andra Kiviča bijusī sieva lūdz mūziķi "pildīt likumīgās saistības"
Andris un Madara Kiviči joprojām ir juridiski precēts pāris.
Sabiedrība
2019. gada 22. janvāris, 15:01

"Lai nav ik dienu jāatgādina" - Andra Kiviča bijusī sieva lūdz mūziķi "pildīt likumīgās saistības"

Jauns.lv

Mūziķis Andris Kivičs, kurš pēdējo nedēļu laikā savu darbību dēļ izpelnījās klaju neslavu, turpina komunicēt ar cilvēkiem sociālajos tīklos par spīti līdzšinējam rezultātam. Nesenākajā “Facebook” ierakstā, kurā Kivičs apliecina, ka kopā ar mīļoto Lieni Skulmi ir ceļā uz Latviju un no naudas trūkuma necieš, no komentāriem nav atturējusies arī mūziķa bijusī – Madara Kiviča.

foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook",
Spriežot pēc laika, kad ievietots viens no nesenākajiem Andra Kiviča ierakstiem "Facebook", pāris jau varētu būt atpakaļ Latvijā.

Jau vēstīts, ka Kivičs kopā ar savu sirdsmīļoto sabiedrības dāmu Lieni Skulmi bija “iesprūdis” Vācijā, netikdams mājup no Berlīnes. Saspringtā situācija gan atrisinājās – abiem izdevās atrast kādas pārvadājumu kompānijas busiņu, kuras šoferis apņēmās pāri nogādāt mājās. Spriežot pēc laika, kad Andris Kivičs “Facebook” publicēja jaunāko ierakstu, gan viņš, gan Liene jau šobrīd varētu būt Latvijā.

Madara Kiviča atgādina par sevi komentāros

Līdz tam gan mūziķis sociālajos tīklos ņēmās atspēkot cilvēku komentāros iepriekš minēto, ka viņam nav naudas, lai ar lidmašīnu nokļūtu atpakaļ mājās. Kivičs vakar vakarā vērsies pie šiem, kā pats saka, gudrīšiem: “Nauda lidmašīnai pat uz Austrāliju mums ir. Bet mums piedzīvojumi ir svarīgāki par komfortu. Un to 95 % cilvēku nesaprot, jo galvenais Latvijā ir radīt ilūziju, ka "mēs esam kruti".” Pāris esot bijis sajūsmā par kādas pārvadājumu kompānijas ātro reakciju un piedāvāto komfortu busiņā, kas viņus nu jau atvedis atpakaļ uz dzimteni:

Mājupceļā abi klausījušies latviešu mūziku:

Ierakstu garām nav palaidusi Madara Kiviča, kura ar mūziķi kopā bija astoņus gadus un šobrīd šķiras. Reaģējot uz Kiviča kārtējo ierakstu, Madara paudusi: “Cik jauki. Tad būtu ļoti jauki, ja tiktu izpildītas savas likumīgās saistības, lai nav ik dienu jāatgādina.”

foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook",

Madaras komentāram “like” paguva piespiest virs simts cilvēku, taču šobrīd komentārs zem ieraksta vairs nav atrodams. “Facebook” Kivičs tāpat arī norādīja, ka viņa 24. janvāra koncerts Rīgas krogā notiks, pretēji koncertam, kas bija paredzēts Kuldīgā un tika viņa paša atcelts bez sīkākiem paskaidrojumiem.