foto: LETA
Jaungada koncerts 11.novembra krastmalā izmaksās vairāk nekā 160 000 eiro
Sabiedrība
2018. gada 29. decembris, 14:45

Jaungada koncerts 11.novembra krastmalā izmaksās vairāk nekā 160 000 eiro

Jauns.lv / LETA

Gadu mijas pasākumi 11.novembra krastmalā šogad rīdziniekiem izmaksās 160 658 eiro, pavēstīja Rīgas domes pārstāve Zanda Ķergalve.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

No tām 34 132 eiro ir mākslinieciskās programmas sagatavošanas un realizācijas izmaksas, bet 126 526 eiro - uguņošanas un tehniskā nodrošinājuma izmaksas, kas saistītas ar mākslinieciskās programmas realizāciju, apsardzi, cilvēku plūsmas kontroli, neatliekamās palīdzības nodrošinājumu, teritorijas labiekārtošanu, sakopšanu un citiem darbiem.

Pasākumu rīkos Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības koncertorganizācija "Ave Sol".

Kā ziņots, Rīgas dome rīdziniekus un pilsētas viesus gadu miju tradicionāli aicina sagaidīt 11.novembra krastmalā, kur iedzīvotājus priecēs svētku salūts, kā arī plaša koncertprogramma.

Jau no plkst.21 krastmalā darbosies tirdzniecības vietas un apmeklētājus sagaidīs vakara vadītājs Valters Krauze, bet par muzikālu noskaņu gādās dīdžejs "[Ex] da Bass".

No plkst.22 klātesošos izklaidēs Fēlikss Ķiģelis ar grupu, bet no plkst.23 varēs klausīties koncertprogrammu "Vecgada disko nonstop ballīte". Koncertā Kristapa Krievkalna instrumentālās grupas pavadībā dziedās Jānis Stībelis, Atis Ieviņš, Roberts Gobziņš, Normunds Pauniņš un Annemarija Moiseja.

Gadu mijā svinību apmeklētājiem būs iespēja vērot arī svētku uguņošanu, kuras māksliniecisko priekšnesumu nodrošinās SIA "International Fireworks Design", savukārt muzikālo noformējumu veidojis latviešu popmūzikas grupas "Musiqq" dalībnieks un solists Marats Ogļezņevs. Pēc svētku uguņošanas aktivitātes turpināsies grupas "Bermudu divstūris" un dīdžeja "[Ex] da Bass" mūzikas pavadībā.