foto: Publicitātes
Svētku laikā Latvijā kursēs vilciens ar izrotātu eglīti pirmajā vagonā
Ikviens ir aicināts noskaitīt dzejoli vai nodziedāt dziesmu pie izgreznotās egles.
Sabiedrība
2018. gada 21. decembris, 12:29

Svētku laikā Latvijā kursēs vilciens ar izrotātu eglīti pirmajā vagonā

Jauns.lv / LETA

Pasažieru pārvadātājs pa dzelzceļu "Pasažieru vilciens" Ziemassvētku un gadu mijas laikā norīkojis elektrovilcienu ar izrotātu eglīti pirmajā vagonā, informēja kompānijas Sabiedrisko attiecību daļas galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Līcīte.

Viņa teica, ka attiecīgais vilciena sastāvs kursēs visos "Pasažieru vilciena" elektrovilciena maršrutos - Aizkraukles, Jelgavas, Skultes un Tukuma virzienos. Pirmajā reisā minētais vilciens devās piektdien plkst.5.10 no Rīgas uz Saulkrastiem.

Līcīte arī atzīmēja, ka ikviens, kurš nokļuvis īpašajā svētku vagonā, ir aicināts noskaitīt dzejoli vai nodziedāt dziesmu pie izgreznotās egles, iemūžināt sveicienu un dalīties ar to sociālajos tīklos - "Facebook", pievienojot atzīmi @PasazieruVilciens, un "Twitter", pievienojot atzīmi @PVilciens.

Baltegli "Pasažieru vilcienam" dāvinājis Nacionālais Botāniskais dārzs Salaspilī.

"Pasažieru vilciens" ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" 100% bija "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.