foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā"
Šausmīgas dzīves beigas: pie Slāvu apļa fūre notriec vīrieti un ilgi viņu velk pa ceļu
112
2018. gada 18. decembris, 21:22

Šausmīgas dzīves beigas: pie Slāvu apļa fūre notriec vīrieti un ilgi viņu velk pa ceļu

Jauns.lv

Piedrujas ielā Rīgā (pie Slāvu apļa netālu no Dienvidu tilta) pirmdien dzīvību zaudējis kāds vīrietis, vēsta LNT raidījums "Degpunktā". Negadījuma vaininieks notikuma vietu pametis.

Nelaime notikusi ap 14:20 pirmdien, ziņo raidījums. Uz gājēju pārejas atrasts vīrietis, kura ķermenis bijis stipri bojāts. Mirušais, visticamāk, ticis notriekts, un to izdarījusi kāds kravas auto vēl pirms gājēju pārejas. Netālu no rotācijas apļa ir atrasta vīrieša kurpe - to, vai tā piederējusi mirušajam, šobrīd pēta policijas izmeklētāji. 

Vienlaikus negadījuma aculiecinieki ziņo, ka mirušais burtiski "izkritis" no fūres apakšas, un tas noticis tieši vietā, kur līķis atrasts. Tas vedina domāt, ka kravas auto vilcis notriekto cilvēku ilgāku ceļa gabalu, vēsta portāls Skaties.lv. 

Valsts policija lūdz atsaukties negadījuma aculieciniekus, kā arī visus, kuru rīcībā ir videoreģistratoru informācija par laika posmu pirmdien pēc pl.14. Slāvu apļa teritorijā. Sazinieties ar policiju pa tālruņiem: 67219182, 26653628 vai 110.