foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Jau vairākus mēnešus Himalaju kalnos pazudis Latvijas pilsonis Aleksandrs Ruzga
112
2018. gada 27. novembris, 15:30

Jau vairākus mēnešus Himalaju kalnos pazudis Latvijas pilsonis Aleksandrs Ruzga

Jauns.lv

Kopš 14.septembra Indijā pazudis 1986.gadā dzimis Latvijas pilsonis Aleksandrs Ruzga, vēsta bezvests.lv. Pēdējo reizi vīrietis redzēts Dharamsalas pilsētas Indijā.

Aleksandrs Ruzga ceļo vienatnē. Pēdējā informācija liecina, ka 14.septembrī viņš devies prom no Dharamsalas pilsētas Indijā uz Himalaju ieskauto Ladakhas galvaspilsētu Lehu. 

Pēdējo reizi ar māti viņš komunicējis ar sociālo tīklu starpniecību 14.septembrī un kopš tā laika Aleksandrs par sevi nav devis nekādu ziņu. Zināms, ka ceļojuma laikā tika nozagts Ruzgas mobilais telefons.

foto: Bezvests.lv

Aleksandrs Ruzga ir 183 centimetrus garš un sver apmēram 70 kilogramus. Kurpju izmērs 42, tumši mati, vidēji gara (3-5centimetri) bārda un brūnas acis.

14.septembrī viņš bija ģērbies gaiši brūnās biksēs, pārgājiena apavos ar biezu zoli un gaiši pelēkā džemperī ar kapuci. Uz muguras nesa lielu gaiši zilu mugursomu.

Ja jums ir kāda informācija par Aleksandra Ruzgas atrašānās vietu, lūgums ziņot bezvests.lv pa tālruņa numuru +37122084084 vai zvanīt policijai pa tālruņa numuru 110.

foto: Bezvests.lv