Bukmeikeri uzvaru "Supernovā" paredz Justam
Dziedātājs Sirmais spēcīgā vokāla un vizuālā tēla dēļ jau ir kļuvis par konkursa "Supernova 2016" sensāciju, un sporta totalizators 11.lv prognozē Sirmā uzvaru.
Kultūra
2016. gada 19. februāris, 11:25

Bukmeikeri uzvaru "Supernovā" paredz Justam

Jauns.lv

Bukmeikeri uzvaru konkursā "Supernova 2016" prognozē dziedātājam Justam Sirmajam, paredz sporta totalizators "11.lv".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uzvaru Sirmajam prognozē viņa vokāla un vizuālā tēla dēļ. Uzvara konkursā novērtēta ar likmes koeficientu 1,57, kas atbilst 49% varbūtībai.

Dziedātājs Sirmais spēcīgā vokāla un vizuālā tēla dēļ jau ir kļuvis par konkursa ''Supernova 2016'' sensāciju, un sporta totalizators 11.lv prognozē Sirmā uzvaru un iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā. Šāda iespēja novērtēta ar likmes koeficientu 1,57, kas atbilst 49% varbūtībai.

"Dziedātājs ir apliecinājis sevi skatītāju priekšā, saņemot lielu atsaucību un ovācijas," stāsta "11.lv" sporta totalizatora vadītājs Toms Piliksers. "Ekspertus pārliecina viņa spēcīgais vokāls, kas noteikti dos Justam labas izredzes pusfinālā, bet fināla uzvarētāju noteiks skatītāju balsojums, kur Justs ir izteikts favorīts."

Tālāk seko dziedātājs Markus Riva ar dziesmu "I Can", kura iespēja triumfēt "Supernovā 2016" tiek vērtēta ar 22% varbūtību (likmes koeficients 3,60). "Kaut arī izpildītājs ir labi sagatavojies un nāk ar stabilu fanu pulku, kas, visdrīzāk, sagādāja viņam uzvaru otrās atlases kārtas skatītāju balsojumā, tomēr arī šoreiz dziedātājam būs jāsamierinās ar otro vietu, jo Justs kā sensācija piesaista lielāku uzmanību," papildina Piliksers.

Iespēja, ka šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursā Latviju pārstāvēs melodiskā metāla žanra grupa "Catalepsia" ar dziesmu "Damnation", tiek novērtēta ar 15% varbūtību (5,20). Savukārt pārējo dalībnieku izredzes tiek vērtētas ar 6% vai zemāku varbūtību.

Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls notiks 14.maijā Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā.

LETA / Publicitātes foto