RīgaTV 24 sezonas kampaņa “Pilna Bilde”
Sabiedrība
2018. gada 16. oktobris, 11:16

RīgaTV 24 sezonas kampaņa “Pilna Bilde”

Jauns.lv

Kanāls RīgaTV 24 piekto sezonu iesācis ne tikai ar jauniem raidījumiem un spilgtām personībām, bet arī ar aizrautīgu kampaņu “PILNA BILDE”, kas atklāj kanāla patieso būtību – dzīvs un nesamākslots saturs.

Klāvs Kalniņš, RīgaTV 24 direktors, par jaunās sezonas kampaņu stāsta: “RīgaTV 24 pamatnostādne “Dzīvā satura televīzija” (“Īsts. Dzīvs. Nemontēts.”) tiek apliecināta ar jaunas kampaņas saukli “Pilna Bilde”. Televīzijas būtība ir rādīt saturu dzīvajā ēterā nepastarpināti, ļaujot izteikties daudz dažādiem viedokļiem par noteiktajām aktualitātēm.”

Reklāmas kampaņa atklāj RīgaTV 24 mērķi un aicinājumu piedāvāt skatītājiem svarīgākos notikumus un viedokļus Latvijā un pasaulē. Sauklis “Pilna Bilde”, kas būdams drosmīgāks, ar humora devu, izmanto sarunvalodā bieži lietotu frāzi, kura precīzi atspoguļo RīgaTV 24 būtību – viedokļu daudzveidība, tiešraides, nekoriģēts saturs, dzīva televīzija un viss, kas tajā notiek ir īsts un nesamākslots. Ar kampaņu “Pilna Bilde” tiek vērsta uzmanība, ka televīzija RīgaTV 24 no milzīgā informācijas apjoma vērš uzmanību uz svarīgāko. Uzdevums ir izvilkt no pilnīgi visa esenci un pasniegt to sabiedrībai. Šajā gadījumā “Pilna Bilde” nenozīmē, ka RīgaTV 24 intervē visus visapkārt, bet intervē īstos.

Jaunajā sezonā dzīvi sākuši arī vairāki jauni raidījumi ar spilgtām personībām. Kopš septembra svētdienās pulksten 19:00 ēterā atgriezies raidījums “Mana Balss” ar Arni Blodonu jaunā vadītāja lomā. “Mana Balss” sniedz iespēju skatītājiem katrā raidījumā uzzināt kāda sasāpējuša jautājuma divas puses, uzklausot pretējus viedokļus no ekspertiem, politiķiem, iniciatīvu autoriem. Papildus ik ceturtdienu pulksten 21:30 skatāma arī raidījuma “Nākotnes medicīna” jaunā sezona. Raidījumā tāpat kā iepriekšējā sezonā tiks apskatītas aktuālas tēmas par novitātēm medicīnas tehnoloģiju jomā un jaunākajām dažādu saslimšanu diagnostikas un ārstniecības iespējām.

Tāpat raidījuma pulkam pievienojies raidījumu cikls “Cilvēki//Stāsti”, kurā ik trešdienu pulksten 14:30 Rūta Dimanta kopā ar raidījuma varoņiem atklās viņu stāstus - dažādus, cilvēcīgus un spēka pilnus. Savukārt jaunajā raidījumā «Ēdiens kā zāles» kopā ar raidījuma vadītāju, pieredzējušo uztura žurnālisti Zani Timpari uzzināsiet, kādi ēdieni un pārtikas produkti palīdz uzturēt labu veselību un ārstē dažādas slimības. Raidījumu skaties katru darbadienu pulksten 10:00!