foto: Vitalitātes Akadēmija
Tievēšanas privātklīnikā Aizputē sašauti 3 cilvēki - policijai aizdomas par pasūtījuma slepkavību
Privātā veselības uzlabošanas iestādē Aizputes novadā sašauti trīs cilvēki.
112
2018. gada 30. septembris, 19:55

Tievēšanas privātklīnikā Aizputē sašauti 3 cilvēki - policijai aizdomas par pasūtījuma slepkavību

Jauns.lv / LETA

Šopēcpusdien privātā veselības uzlabošanas iestādē Aizputes novada Lažas pagastā sašauti trīs cilvēki, un likumsargi vēl turpina darbu notikuma vietā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Valsts policijas pārstāve Ilze Jurēvica pastāstīja, ka apšaude notikusi kādā viesu namā, un tajā sašauti trīs cilvēki. Apšaude notikusi ap pl.15:30.Sākotnējā informācija liecina, ka sašauto cilvēku gūtie ievainojumi nav dzīvībai bīstami. Cietušo vecumu un dzimumu policijā pašlaik nevarēja precizēt. Pašlaik nav plašākas informācijas arī par šāvēju.

LTV "Panorāma" šovakar vēstīja, ka policijai ir aizdomas par pasūtījuma slepkavību. Vainīgā persona nav noskaidrota un nav aizturēta. Apšaude notikusi svara korekcijas centrā "Vitality Academy" Aizputes novada Lejastraķos. Sākts kriminālprocess, tiek skaidroti notikušā apstākļi. Sīkāk par notikušo policija sola informēt pirmdien. 

Uzņēmuma mājaslapā teikts, ka Aizputes novadā izveidots "svara korekcijas centrs", kur "tievēšanas process notiek pilnīgā izolācijā bez liekiem kārdinājumiem (neveselīga pārtika, saldumi un alkohols)", 180 hektāru plašā teritorijā un speciālistu uzraudzībā. Pakalpojums tiek piedāvāts pēc principa "viss ietverts" jeb "all inclusive" - ēdināšana piecas reizes dienā, regulāras fiziskās aktivitātes, visu procedūru komplekss atbilstoši izvēlētajam kursam. SIA "Vitality Academy" pieder Francijas pilsonim. Uzņēmums sniedz viesu namu un izmitināšanas pakalpojumus. Pērn uzņēmuma apgrozījums bijis 988 568 eiro, bet zaudējumi sasnieguši 893 209 eiro.