foto: Pexels.com
Traģiskā sadursmē ar smago auto Vidzemē miris vīrietis
112
2018. gada 26. septembris, 09:47

Traģiskā sadursmē ar smago auto Vidzemē miris vīrietis

LETA

Aizvadītajā diennaktī Latvijā ceļu satiksmes negadījumos cietuši 26 cilvēki, bet viens gājis bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kopumā otrdien valstī reģistrēti 93 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem visvairāk Rīgas reģionā, kur arī bijis visvairāk cietušo.

Satiksmes negadījumos Rīgā traumas guvuši 13 cilvēki, Kurzemē un Latgalē - pa četriem, Zemgalē - trīs, bet Vidzemē - divi.

Traģiskais negadījums ar vienu bojā gājušo noticis Vidzemē.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote, bojā gājis automašīnas vadītājs pēc sadursmes ar smago automašīnu.

Vakar pēc plkst.15 Alūksnes novadā, Pededzes pagastā autoceļa Viļaka-Zaiceva-Krievijas robeža 38.kilometrā, notika sadursme starp automašīnu "VW Crafter" un pretim braucošo smago automašīnu "Volvo", kas tobrīd pārveda baļķu kravu. Avārijā cieta automašīnas "VW Crafter" vadītājs, kurš slimnīcā no gūtajām traumām mira. Izmeklēšanas gaitā tiks skaidroti notikušā apstākļi. Par notikušo sākts kriminālprocess.

Tikmēr par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija otrdien aizturējusi deviņus autovadītājus, bet par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sodu saņēmuši 126 šoferi.

Kopumā policija vakar noformējusi 387 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.