foto: LETA
Pirmdien no Rīgas uz Aglonu un atpakaļ brauks 6 vilcieni. Reisu saraksts šeit:
"Pasažieru vilciens" saistībā ar pāvesta vizīti norīkojis sešus vilcienu reisus uz Aglonu un atpakaļ.
2018. gada 20. septembris, 22:49

Pirmdien no Rīgas uz Aglonu un atpakaļ brauks 6 vilcieni. Reisu saraksts šeit:

Jauns.lv / LETA

Saistībā ar pāvesta Franciska vizīti AS "Pasažieru vilciens" pirmdien, 24.septembrī, ir norīkojis kopumā sešus vilcienu reisus no Rīgas uz Aglonu un atpakaļ, informēja "Pasažieru vilciens".

Pasākuma apmeklētāji tiek aicināti vilcienu biļetes iegādāties laikus, jo vietu skaits vilcienos ir ierobežots un vilcienos būs pieejamas tikai sēdvietas.

No Rīgas stacijas 24.septembrī vilcieni aties plkst.06.47 un Aglonā ienāks plkst.10.50; plkst.7.40 un Aglonā ienāks plkst.11.55; plkst.9.02 un Aglonā ienāks plkst.12.51.

No Aglonas stacijas 24.septembrī vilcieni aties plkst.20.30 un Rīgā ienāks plkst.00.13; plkst.21.30 un Rīgā ienāks plkst.1.10; plkst.22.30 un Rīgā ienāks plkst.2.02.

"Pasažieru vilciens" lūdz pasažierus ņemt vērā, ka turpceļā uz reisiem (izņemot vilcienu ar atiešanas laiku no Rīgas plkst.7.40) biļetes būs iespējams iegādāties tikai līdz galamērķim Aglona, savukārt atpakaļceļam - visos minētajos reisos - tikai no Aglonas līdz vajadzīgajam galamērķim.

Apmeklētāju ērtībām nokļūšanai galamērķī vilcienu kursēšanas grafikam tiks pieskaņoti bezmaksas autobusi no un uz Aglonas dzelzceļa staciju. "Pasažieru vilciens" aicina pasažierus pēc Svētās Mises beigām sagaidīt savam vilciena reisam pieskaņoto autobusu, jo arī autobusos vietu skaits ir ierobežots.

Savukārt naktī pēc vilcienu Aglona-Rīga pienākšanas "Rīgas satiksme" visu vilcienu pienākšanai ir pielāgojusi papildu autobusus un trolejbusus uz Rīgas mikrorajoniem. Informācija par šiem sarakstiem un maršrutiem būs izvietota vilcienos, kā arī pieejama "Rīgas satiksmes" mājaslapā.