foto: LETA
Iekšlietu ministrs atzīst: nekādu lielu jaunumu Bunkus slepkavības lietā nav
Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis pirms Ministru kabineta komitejas sēdes.
2018. gada 17. septembris, 08:30

Iekšlietu ministrs atzīst: nekādu lielu jaunumu Bunkus slepkavības lietā nav

Jauns.lv / LETA

Maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavības lieta izmeklēšana notiek starptautiskās sadarbības ietvaros, šorīt intervijā telekanālā LNT stāstīja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V).

Ministrs atzina, ka kopumā lielu jaunumu, kurus varētu atklāt, šajā lietā nav, tomēr policija neesot atslābusi ne minūti, tāpēc tiek cerēts, ka būs arī rezultāti.

Bunkus tika nošauts 30.maija rītā, kad viņš ar automašīnu brauca garām Rīgas Meža kapiem. Īsi pēc slepkavības netālu no notikuma vietas tika sadedzināta ar viltotiem valsts numuriem aprīkota automašīna, kura, visticamāk, bija saistīta ar slepkavību. Par notikušo policijā sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana.

Atvadas no noslepkavotā maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus

Atvadas no noslepkavotā maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus

gallery icon
134

Pie Brāļu kapiem nošauts maksātnespējas administrators Mārtiņš Bunkus

gallery icon
46

Runājot par citu skaļu krimināllietu, kuras ietvaros aizdomās par seksuālu vardarbību tika aizturēts katoļu prāvests Pāvels Zeiļa, Kozlovskis mudināja šo lietu neizmantot politiskiem mērķiem. Viņš norādīja, ka pierādījumi lietā ir nopietni, ko apliecinot fakts, ka tiesa ir akceptējusi apcietinājumu. Politiķis atteicās sniegt sīkāku informāciju par lietā aizdomās turētājām personām, uzsverot, ka vēl notiek izmeklēšana. Viņš gan atzina, ka Zeiļa bijis hospitalizēts.