1dienas
19stundas
39minūtes
42sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
AKKA/LAA lūdz pieteikties autorus 700 eiro stipendijām
foto: LETA
Ieva Kolmane.
Kultūra

AKKA/LAA lūdz pieteikties autorus 700 eiro stipendijām

Jauns.lv / LETA

Līdz 2018.gada 1.septembrim individuāli Latvijas autori aicināti pieteikties Autortiesību un komunicēšanās konsultāciju aģentūras/Latvijas Autoru apvienības (AKKA/LAA) Autora stipendijas konkursā, informēja organizācijas pārstāve Ieva Kolmane.

AKKA/LAA lūdz pieteikties autorus 700 eiro stipend...

Konkursā piedalīties aicināti tie autori, kas saņem atlīdzību par savu darbu izmantojumu ar AKKA/LAA starpniecību. Autora stipendijas apmērs vienam stipendiātam ir 700 eiro.

Pieteikumā jāiekļauj iecerētā darba apraksts ne vairāk kā vienas A4 lapas apjomā, norādot arī darba mērķi, auditoriju, īstenošanas gaitu, īpašās kvalitātes. Ja autors vēlas, aprakstam var pievienot pielikumus.

Autora stipendijas konkursam nevar pieteikt iesāktus vai jau īstenotus darbus, un saskaņā ar nolikumu tajā nav tiesīgi piedalīties autori, kas stipendiju saņēmuši šajā vai iepriekšējā kalendārajā gadā. Padomes lēmums par stipendijas piešķiršanu būs zināms septembra nogalē.

AKKA/LAA Padomei adresēts datēts un parakstīts pieteikums jāiesniedz gan papīra, gan elektroniskā formātā (Aleksandra Čaka iela 97, Rīga, LV-1011; e-pasts "info@akka-laa.lv").