foto: LETA
Prezidents Vējonis saka sirsnīgu paldies cilvēkiem, kas noorganizēja tik lieliskus Dziesmusvētkus
XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku izpilddirektore Eva Juhņēviča (no kreisās), kultūras ministre Dace Melbārde un Valsts prezidents Raimonds Vējonis pieņemšanas laikā XXVI Vispārējo latviešu dziesmu un XVI Deju svētku organizatoriem.
2018. gada 20. jūlijs, 19:27

Prezidents Vējonis saka sirsnīgu paldies cilvēkiem, kas noorganizēja tik lieliskus Dziesmusvētkus

Jauns.lv / LETA

XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku organizatoru paveiktais darbs ir liecība tam, ka iespējams efektīvi un mērķtiecīgi darboties kopā, tiekoties ar organizatoriem Rīgas pilī, sacīja Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vējonis Rīgas pilī sveica svētku organizatorus un pateicās viņiem par pašaizliedzīgi ieguldīto darbu, radot brīnišķīgus kopības svētkus visai tautai.

"Latvijas simtgades Vispārējie latviešu Dziesmu un Deju svētki sekmīgi norisinājās, pateicoties katram no jums. Katram, kurš izmantoja savas prasmes un zināšanas mūsu kopīgās tradīcijas uzturēšanā. Paldies par atbildīgo darbu, kas ļāva mūsu tautai sapulcēties skaistākajā un skanīgākajā šī gada nedēļā. Pateicoties jums, tiek uzturēta dzīva mūsu dārgākā tradīcija gandrīz pusotra gadsimta garumā," teica Vējonis.Viņš arī norādīja, ka paveiktais darbs ir liecība tam, ka cilvēki Latvijā spēj būt vienoti un koordinēti, sadarboties starp institūcijām, organizācijām un personībām. "Tā mēs tiešām varam paveikt lietas, ko apbrīno visā pasaulē," uzsvēra Valsts prezidents.