foto: Juris Rozenbergs/Jauns.lv
Svarīgi: lūdz autovadītājus, kuri atradās slepkavības vietas rajonā, sazināties ar policiju
Policija strādā slepkavības vietā Aizsaules ielā
112
2018. gada 31. maijs, 15:14

Svarīgi: lūdz autovadītājus, kuri atradās slepkavības vietas rajonā, sazināties ar policiju

Jauns.lv

Valsts policija lūdz autovadītājus, kuri atradās slepkavības vietas rajonā, sazināties ar policiju un iesūtīt video reģistratora ierakstus. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pie Brāļu kapiem nošauts maksātnespējas administrators Mārtiņš Bunkus

gallery icon
46

Likumsargi norāda, ka, izmeklējot vakar Aizsaules ielā 1 notikušo slepkavību, kur ar vairākiem šāvieniem tika nogalināts maksātnespējas administrators Mārtiņš Bunkus, policija aicina autovadītājus, kuri 30. maija rītā, laika posmā no pulksten 8.00 līdz 9.00,  atradās rajonā – Mežaparks – Sarkandaugava – Brāļu kapi, pārskatīt savu video reģistratoru ierakstus un sazināties ar policiju. 

"Iespējams, jūsu video reģistrators var būt fiksējis kādu autotransportu, cilvēkus vai  situācijas, kas var būt ļoti nozīmīgas izmeklēšanai," norāda Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Sigita Pildava. 

Viņa saka: "Ja jums ir video, par pārvietošanos kartē norādītajā teritorijā un minētajā laikā, lūgums sazināties ar policiju pa e-pastu izmekletajiem@vp.gov.lv , kur jūs varat nosūtīt linku ar videofaila atrašanās vietu  vai arī sazināties pa tālruni 67014002. Gadījumos, kad būs nepieciešams augšupielādēt failu, izmeklētāji ar jums vienosies par veidu kā to izdarīt."

Teritorija, no kuras nepieciešami video materiāli, redzama ŠEIT

Pie krematorijas nodedzis furgons, kas izmantots Bunkus noslepkavošanā

gallery icon
46