foto: Facebook
Indijas policija paziņo jaunu iespējamo Līgas Skromanes nāves iemeslu
112
2018. gada 26. aprīlis, 12:10

Indijas policija paziņo jaunu iespējamo Līgas Skromanes nāves iemeslu

Jauns.lv

Latviete Līga Skromane, kuru pagājušajā piektdienā atrada mirušu mangrovju audzē Keralas štatā Indijā, varētu būt mirusi no asfiksijas, nu paziņojusi Indijas policija, ziņo "Times Of India". 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šāda versija tika izvirzīta pēc autopsijas veikšanas. Jāatgādina, ka iepriekš policija izteica domu, ka Skromane nomira, saindējoties ar augli, kas aug šajā apkārtnē, un kuru cilvēki mēdz apēst, lai šķirtos no dzīves. 

"Mēs aizvien gaidām galējo ziņojumu. Šī ir tikai versija, par kuru ieminējās tiesu medicīnas ķirurgi," sacīja policijas pārstāvis P Prakšs, piebilstot, ka nav skaidrs, no kura leņķa nosmakšana varētu būt notikusi. 

Šobrīd, lai saprastu, kāpēc Līga nomira, ir veikti vairāki testi, kuru rezultāti gaidāmi šīs nedēļas laikā un policija saka, ka pēc rezultātu analīzes varēs precīzi pateikt, kāds bija nāves iemesls. 

Pēc tam, kad Indijas policija īsi pēc Līgas mirstīgo atlieku atrašanas izteica versiju par pašnāvību, sievietes māsa Ilze Skromane un dzīvesbiedrs Endrjū Džordans aktīvi cīnījās, kritizēja un informēja medijus, ka netic šai versijai. Šobrīd policija, uz kuru izdarīts ievērojams sabiedrības un mediju spiediens, pratina Kovalamas un Panatūras apkārtnes iedzīvotājus, meklējot kādu informācijas pavedienu, kas varētu izskaidrot, kā Līga vispār nonāca aizaugušajā vietā, kur atrada viņas līķi bez galvas un sadalīšanās stadijā. 

Jauns.lv jau vēstīja, ka piektdienas pievakarē Thiruvananthapuramas pilsētā mangrovju audzē upes krastā atrasta marta vidū pazudusī Līga Skromane. Viņas nedzīvais ķermenis bez galvas karājies uz koka, bet galva atrasta mazliet tālāk. Policija pēc sākotnējās apskates pauda aizdomas, ka runa ir pašnāvību, bet māsa paziņoja, ka tādai versijai netic. To viņa pauda skaļi drīz vien sasauktajā preses konferencē.

Nākamā lapa: Līgai Skromanei mugurā bija sveša jaka, kājās nebija apavu