foto: Publicitātes foto
Gadu mijas karnevāli, balles, šovi un koncerti visā Latvijā: Jaungada svinību ceļvedis
„Savādi gan!” komanda ir gatava lielajiem Vecgada šoviem Latvijas lielākajās pilsētās.
Kultūra
2017. gada 30. decembris, 08:09

Gadu mijas karnevāli, balles, šovi un koncerti visā Latvijā: Jaungada svinību ceļvedis

Elmārs Barkāns

Kasjauns.lv

Ir daudz un dažādu iespēju kā lustīgi pavadīt veco gadu un godam sagaidīt jauno. To var ne tikai jautrā draugu un radu kompānijā, bet arī vērienīgā publiskā ballē vai kultūras pasākumā. Kasjauns.lv piedāvā vairākas iespējas kā gadumijas sagaidīšanas piedzīvojumu padarīt neaizmirstamu.

Gadu mijas karnevāli, balles, šovi un koncerti visā Latvijā: Jaungada svinību ceļvedis

Veco gadu jautri pavadīt varam elegantā Jaungada ballē VEF Kult0ūras pilī vai apmeklējot humora šovu „Savādi gan”. Aristokrātiski to varam izdarīt baudot Operetes koncertus „Ziemeļblāzmā” vai Nacionālā simfoniskā orķestra uzstāšanos Lielajā ģildē. Savukārt iesoļot jaunajā gadā varam kantri stila karnevālā Jaunpils pilī vai kādā no neskaitāmiem gadu mijas jampadračiem lielāko pilsētu laukumos un promenādēs. Tāpat sestdien VEF Kultūras varat apmeklēt Vecgada koncertus „Sounds of the music”, kurā skaistākās pasaules mūziklu melodijas simfoniskā orķestra pavadībā izpildīs Dailes, Nacionālā, Valmieras un Liepājas teātru dziedošie aktieri. Un tās nav visas skaistākās iespējas gadu mijas pavadīšanai. Vēl:

Sestdien, 30. decembrī: Mākslas akadēmijā vēl varat pagūt uz tradicionālo Ziemassvētku mākslas tirgu „Jarmarka”; noskatīties bērnu izrādi „Lidojošais šķīvītis” teātrī “Šmulītis”; Melngalvju namā būs Igo un Tomasa Kleina Ziemassvētku koncerts; „Melno spermu” rādīs Ģertrūdes ielas teātris; varat arī apmeklēt Vecgada koncertus Operā, Nacionālajā un Dailes teātrī, kā arī Daugavpils vai Liepājas teātros; Vivaldi gadalaikus un Vīnes valšus baudīt varēs Dzintaru koncertzālē; Lauris Reiniks dziedās Krustpils kultūras namā; Ziemassvētku dzīres notiks Cēsu pilī; Mazsalacas Gadumijas ballē spēlēs „Klaidonis”, bet „Apvedceļš” - Lizumā; sajūtu koncerts „Debess dārzos” izskanēs Liepājas „Lielajā dzintarā”.

Svētdien, 31. decembrī: Franka Sinatras Ziemssavētki Daumanta Kalniņa un Jelgavas bigbenda izpildījumā būs mūzikas namā “Daile”; Jauno gadu krāšņās maskarādēs un ballēs varēsiet sagaidīt Liepājas Latviešu biedrības namā, Ogres, Valmieras un Bauskas kultūras centros, Ventspils „Jūras vārtos” un daudzviet citus. Tā kā laimīgu Jauno gadu!

Nākamā lapa: 1. Operetes Jaungada koncerti „Ziemeļblāzmā”