foto: Ģirts Raģelis
FOTOREPORTĀŽA: Valters Frīdenbergs pirms došanās uz Vācijas klīniku televīzijā tiekas ar draugiem
Pirms Valtera Frīdenberga došanās uz Vāciju, raidījuma "Gudrs, vēl gudrāks" studijā pulcējās raidījuma vadītāju draugi - sabiedrībā zināmi ļaudis.
Sabiedrība
2017. gada 14. decembris, 15:10

FOTOREPORTĀŽA: Valters Frīdenbergs pirms došanās uz Vācijas klīniku televīzijā tiekas ar draugiem

Kasjauns.lv

Slimības vajātais mūziķis Valters Frīdenbergs devies uz Vācijas klīniku, kur iziet izmeklēšanas kursu, lai uzsāktu cīņu pret slimību. Pirms doties uz Vāciju tika ierakstīts LTV1 televīzijas spēles «Gudrs, vēl gudrāks» 5. jubilejas raidījums, kur Valters un Kaspars Ozoliņš uz jautājumiem lika atbildēt sabiedrībā zināmiem ļaudīm. Raidījums būs skatāms īsi pirms Jaungada.

Gada noslēguma LTV raidījuma "Gudrs, vēl gudrāks" filmēšanas aizkulises

Gada noslēguma LTV raidījuma "Gudrs vēl gudrāks" filmēšanas aizkulises

gallery icon
188

Televīzijas spēle «Gudrs, vēl gudrāks» svin piecu gadu jubileju! 1152 dalībnieki šajā laikā stājušies pie spēles pultīm, lai izaicinātu sevi, sacenstos ar citiem un priecētu skatītājus. Valters Frīdenbergs un Kaspars Ozoliņš šoreiz nolēmuši uz spēli aicināt draugus.


Studijā uzaicināti atbalstītāji no viņu skolām, tostarp – skolotāji. Spēlē piedalīsies LTV sporta žurnālists un raidījuma «V.I.P.» vadītājs Uģis Joksts, Latvijas Nacionālās Operas un baleta solists Jānis Apeinis, grupas «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska, Rīgas Vecās Svētās Ģertrūdes baznīcas mācītājs Krists Kalniņš, Radio SWH personība un grupas «Labvēlīgais tips» dalībnieks  Andris Freidenfelds, Zviedrijas Karaliskās Tehniskās augstskolas un RTU doktorante Brigita Daļecka, Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ainars Ančevskis, «TTT Rīga» basketboliste Gunta Baško-Melnbārde, Radio 5 personība un dīdžejs Artis Volfs, deju studijas «Dzirnas» vadītājs un horeogrāfs Agris Daņiļevičs, «Rīta Panorāmas» vadītāja Linda Krūmiņa un grupas «Putnu balle» dalībnieks Kārlis Būmeisters.


Raidījumā mūs sagaida emocijas, spēles patrona, Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa  jautājums, mūzika!