foto: Lauris Vīksne
FOTOREPORTĀŽA. Mirklis pirms Raimonda Paula lielajiem koncertiem. Ieskats mēģinājumā
Pats Maestro Raimonds Pauls koncertā uzņēmies divas lomas - viņš, protams, spēlēs savu instrumentu klavieres un pats arī vadīs koncertu
Kultūra
2017. gada 17. oktobris, 11:44

FOTOREPORTĀŽA. Mirklis pirms Raimonda Paula lielajiem koncertiem. Ieskats mēģinājumā

Kasjauns.lv

No oktobra beigām Maestro Raimonds Pauls kopā ar solistiem Kristīni Prauliņu, Dināru Rudāni un Mārtiņu Ruski koncertēs vairākās Latvijas pilsētās - Alūksnē, Lievārdē, Līvānos, Ādažos, Rīgā un Madonā, piedāvājot jaunu koncertprogrammu “Ielūdz Maestro Raimonds Pauls”. Kasjauns.lv bija vienreizēja iespēja ielūkoties koncertprogrammas mēģinājumā. Drīz šo visu Paula mūzikas mīļotāji varēs redzēt klātienē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Ielūdz Maestro Raimonds Pauls” mēģinājums

Kasjauns.lv bija iespēja ielūkoties koncertprogrammas “Ielūdz Maestro Raimonds Pauls” mēģinājumā, kuru drīz varēs baudīt daudzviet Latvijā.

gallery icon
85

Koncertprogramma “Ielūdz Maestro Raimonds Pauls” jau šajā rudenī izskanēs vairākās Latvijas pilsētās 22.oktobrī  Alūksnes Kultūras centrā, 2.novembrī kultūras namā "Lielvārde, 12.novembrī Līvānu novada kultūras centrā, 17.novembrī Ādažu kultūras centrā, 24.novembrī Rīgā, VEF kultūras pilī, 2.decembrī Madonas kultūras namā.

“Šajā programmā iziešu uz skatuves ar savu jauno vokālistu paaudzi - ar Kristīni Prauliņu mēs sākām savā laikā galīgi jauniņu pa džeza līniju, viņai jau ir sava pieredze, programmā piedalīsies arī Mārtiņš Ruskis, kurš mācās mūzikas akadēmijā kā vokālists, varbūt kādreiz būs solists operā. Ar Dināru man ir arī soloprogramma, ar viņu strādāt ir interesanti, viņa ir talantīga dziedātāja ar labu vokālo skolu,” par programmā izvēlētajiem solistiem saka Maestro Raimonds Pauls. “Atrast labus vokālistus - tā mums ir lielākā problēma, ar instrumentālistiem mums tā lieta ir labāka, viņi var mācīties ārzemēs, apgūt tādu spēlēs manieri, kā vajag šodien,” saka Maestro. Muzikālo sastāvu vadīt Maestro uzticējis ģitāristam un aranžētājam Mārcim Auziņam, tajā dzirdēsim arī mūziķus Kristapu Vanadziņu, Tomu Poišu un Rūdolfu Dankfeldu.

"Koncertprogrammā “Ielūdz Maestro Raimonds Pauls” iekļautas gan pilnīgi jaunas kompozīcijas ar Guntara Rača, Jāņa Petera un Leona Brieža dzeju, gan maz dzirdētas teātra dziesmas, gan jau pazīstamas un klausītājiem tuvas kompozīcijas. Pats Maestro Raimonds Pauls koncertā uzņēmies divas lomas  - viņš, protams, spēlēs savu instrumentu klavieres un pats arī vadīs koncertu," stāsta koncertprogrammas producents Jānis Kļaviņš.