foto: Mārtiņš Ziders
Festivāls ir sācies! "Positivus" pirmajā dienā jautrība sit augstu vilni
Sabiedrība
2017. gada 14. jūlijs, 13:47

Festivāls ir sācies! "Positivus" pirmajā dienā jautrība sit augstu vilni

LETA

Piektdien Salacgrīvā atklāts festivāls "Positivus". Bruņojušies ar somām, teltīm un pārtiku, apmeklētāji jautrā noskaņojumā ieradušies telšu pilsētiņā. Piektdienas vakarā festivālā uzstājās "Pixies", "Grandmaster Flash, "Maximo Park" un "Cigarettes After Sex".

Festivāla "Positivus" apmeklētāji ierodas telšu pilsētiņā

gallery icon

Festivāla "Positivus 2017" pirmā diena

gallery icon

"Nothing but Thieves" festivālā "Positivus"

gallery icon

Jau no plkst.12 darbu sākās "check-in" punkts pie festivāla galvenās ieejas, kurā apmeklētāji var apmainīt savas biļetes pret festivāla aprocēm.

Uz galvenās "Lattelecom" skatuves spēlēja "Trad.Attack", "Nothing but Thieves", "Maximo Park" un "Pixies", bet uz otras lielākās - "Nordea" skatuves - kāpa "Baložu pilni pagalmi", "Get Your Gun", "Margaret Glaspy", "Cigarettes After Sex", "JP Cooper" un "Grandmaster Flash".

Kā pirmie uz "Palladium" skatuves uzstājās "Beyond Beyond", "Okym & Tiiu", "Ezeri", "Chris Noah", "Edavārdi", "Singapūras satīns" un "Bandmaster". "Electric Room" skatuvē spēlē "Makree", "Aeroplane", "DJ Nova", "Araabmuzik" un "DJ Rudd".

Nākamajās dienās festivālā spēlēs Elija Goldinga, "Austra", "Nightwave", "Rachel Claudio & Rick Feds", "Only Lovers Left Alive", "The Dissidents", "Rae Sremmud", "Kamasi Washington", "Dzelzs vilks" un daudzi citi.

Savukārt festivāla noslēguma dienā 16.jūlijā starp vairākiem citiem izpildītājiem uzstāsies "Alt-J", "The Lumineers", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Mesa", "Satellites LV" un citi.