foto: Facebook
Pie mazā Ivana kāpņutelpas Liepājā cilvēki aizdedz svecītes
Ivana Berladina dzīve aprāvās 5 gadu vecumā.
Novadu ziņas
2017. gada 11. jūlijs, 23:16

Pie mazā Ivana kāpņutelpas Liepājā cilvēki aizdedz svecītes

Kasjauns.lv

Pieminot mirušo piecgadnieku Ivanu Berladinu, pie viņa mājām Liepājā cilvēki otrdienas vakarā noliek svecītes un mirkli pastāv klusumā, liecina liepājnieka Ginta "Facebook" tīklā ievietotie foto.

11. jūlija vakars pie Ivana Berladina dzīvesvietas Liepājā

Pieminot mirušo puisēnu, pie viņa dzīvesvietas pulcējas cilvēki, noliekot svecītes.

gallery icon
7

Zēns dzīvoja Karostā daudzdzīvokļu namā - tur arī pulcējās gan bērna kaimiņi, gan gluži sveši cilvēki, gan tie, kuri Ivanu meklēja visas 10 dienas.

Liepājas mērs Uldis Sesks publiski paudis līdzjūtību: "Sāpīgi - nav cita vārda par traģiskajām ziņām".

Tiek vēstīts, ka Karostas katedrālē trešdien no rīta notiks aizlūgums par bērna dvēselīti, un visas dienas garumā, sākot no pl.11, cilvēki mirušo Ivanu varēs pieminēt.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka puisēns otrdienas vakarā atrasts miris meža brikšņos Grobiņas novada Dubeņos. Turp mazulis bija nokļuvis ar sabiedrisko transportu, kad neviena nepieskatīts un nemanīts devies ceļā no Pāvilostas ielas Liepājā.

Pirmdien policija secināja, ka bērns izkāpis no autobusa Dubeņos, un tur tad arī tika koncentrēti policijas un zemessardzes spēki. Visbeidzot Ivanu atrada bez dzīvības pazīmēm mežā. 

Kā Dubeņu mežā mazo Ivanu meklēja

Organizācija Bezvēsts.lv publiskojusi fotogaleriju, kā mazais Ivans Berladins tika meklēts mežā Dubeņos, kur zēnu arī atrada - diemžēl mirušu.

gallery icon
33

Bērnu meklēja desmit dienas.

Liepājā pazudušā zēna meklēšana

Pirmdien, 3. jūlijā, brīvprātīgo organizācija "Bezvests.lv" iesaistījās piecgadīgā Ivana Berladina meklēšanā. Pazudušais puisēns pagaidām vēl nav atrasts, un viņa meklēšana ...

gallery icon
156