foto: Valsts policija
Policija, meklējot Ivanu, izplata jaunu lūgumu Liepājas puses iedzīvotājiem 
Šis mirklis ar Ivanu autobusa pieturā fiksēts sestdienas rītā.
112
2017. gada 5. jūlijs, 15:48

Policija, meklējot Ivanu, izplata jaunu lūgumu Liepājas puses iedzīvotājiem 

Kasjauns.lv

Valsts policija, sadarbojoties ar Iekšlietu ministrijas Informācijas centru, šodien izveidojusi platformu, kurā liepājnieki aicināti dalīties ar video, kas uzņemti sākot no 30. jūnija Liepājā un tās apkārtnē, portāls Kasjauns.lv uzzināja Valsts policijā. 

Liepājā pazudušā zēna meklēšana

Pirmdien, 3. jūlijā, brīvprātīgo organizācija "Bezvests.lv" iesaistījās piecgadīgā Ivana Berladina meklēšanā. Pazudušais puisēns pagaidām vēl nav atrasts, un viņa meklēšana ...

gallery icon
156

"Savukārt tos iedzīvotājus, kuri dzīvo ārpus Liepājas, aicinām dalīties ar tiem videomateriāliem, kuros šajā laika posmā ir fiksēts zēns, kurš varētu būt Ivans Berladins. Videomateriālus varat nodot Valsts policijas rīcībā, sūtot uz e-pastu puikaliepaja@iem.gov.lv vai, ierodoties un nododot tos klātienē, Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldē, Bāriņu ielā 3, Liepājā," norāda likumsargi. 

Policisti uzsver, ka turpina izņemt videomateriālus no vairākām kamerām Liepājā. 

Viņi norāda: "Ja liepājniekiem ir pieejami videoieraksti no darba vietām, savām dzīvesvietām un automašīnu videoreģistratoriem, lūgums tos sūtīt uz e-pastu puikaliepaja@iem.gov.lv. Ierobežojums failu izmēram uz šo e-pastu ir 90 MB. Tāpat arī, ja citās pilsētās jūsu videonovērošanas kameras ir fiksējušas zēnu, kurš varētu būt Ivans, lūgums videomateriālu sūtīt uz minēto e-pastu, norādot ieraksta datumu, laika posmu un vietu (pilsēta, iela, adrese, utt). Tāpat e-pastā lūgums norādīt savu tālruņa numuru."

Gadījumā, ja videofails ir lielāks, policija iesaka saglabāt failu jebkurā pieejamā aplikācijā, piemēram, "Failiem.lv", "OneDrive", "Youtube" u.c. un uz e-pastu puikaliepaja@iem.gov.lv jānosūta attiecīgā saite.

"Tāpat videomateriālu var ierakstīt zibatmiņā un nodot Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldē, Liepājā, Bāriņu ielā 3, 5.korpusā, pie ieejas nospiežot zvana pogu. Tur Valsts policijas amatpersonas šo videomateriālu pārkopēs datorā. Šajā gadījumā faila nosaukumā aicinām lielot videoieraksta datumu, laika posmu un vietu," informē policijā.