foto: Instagram.com
Mihailam Zadornovam vēzis esot neārstējams
Satīriķis Mihails Zadornovs Krimā.
Sabiedrība
2017. gada 26. jūnijs, 14:51

Mihailam Zadornovam vēzis esot neārstējams

Kasjauns.lv

Krievu satīriķis Mihails Zadornovs jau vairāk nekā pusgadu cīnās ar smadzeņu vēzi. Tagad runā, ka 68 gadus vecā skatuves mākslinieka veselības stāvoklis nav no tiem cerīgākajiem – Zadornovs it kā esot atteicies no ārstēšanās, jo no tās vairs neesot jēgas.

Krievijas prese vēsta, ka Zadronovs pēdējos mēnešus uzturas savā Jūrmalas īpašumā, un kādā no Jūrmalas privātklīnikām viņam veikta operācija un ķīmijas terapijas kurss. Taču, kā runā Mihailam Zadornovam pietuvinātas personas, tad mediķu pūles nav devušas gaidāmo rezultātu.

”Miša dziest acu priekšā. Nepalīdzēja ne Eiropas tehnoloģijas, ne medicīnas korifeji. Visi tikai noplāta rokas un smagi nopūšas – esot darījuši visu, kas viņu spēkos,” kādu Zadornova tuvinieku citē izdevums Eg.RU, piebilstot, ka satīriķis esot atteicies no mokošās, un, kā izrādījies - arī bezcerīgās ārstēšanās. Viņš tā vietā izlēmis laiku pavadīt tuvinieku lokā savā Jūrmalas mājā Baltijas jūras krastā.

Atgādinām, ka aizvadītā gada rudenī Mihails Zadornovs paziņoja, ka viņam gaidāms ķīmijas terapijas kurss, jo atklāta onkoloģiska saslimšana. Tai pašā laikā viņš bija optimisma pilns, rakstot, ka stāvoklis neesot tik bezcerīgs, tikai jātaupa spēki ilgstošām procedūrām. Bet jau novembrī viņu operēja vienas no Eiropas labākās klīnikas - Šaritē Berlīnes Universitātes slimnīcas - onkoloģiskās nodaļas speciālisti, kuri veica smadzeņu biopsiju, lai noteiktu diagnozi.