foto: LETA
Daugavpils mērs "dažam labam" politiķim roku vairs nespiedīšot
Daugavpils novada domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis.
Politika
2017. gada 3. jūnijs, 13:39

Daugavpils mērs "dažam labam" politiķim roku vairs nespiedīšot

LETA

Saistībā ar priekšvēlēšanu kampaņas gaitā izskanējušo viņam veltīto nomelnojošo un dažreiz atklāti melīgo informāciju Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis (Latgales partija) pēc vēlēšanām dažam labam politiķim roku vairs nepaspiedīšot.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Pilsētas un tās iedzīvotāju labā "Latgales partija" ir gatava sadarboties ar visiem politiskajiem spēkiem, kuru darbības prioritāte ir pilsētas attīstība, pilsētnieku dzīves un pašvaldības darba uzlabošana. Cita lieta ir, ka es personīgi dažam labam politiķim par priekšvēlēšanu kampaņas gaitā izskanējušo man veltīto nomelnojošo un melīgo informāciju roku varbūt vairs arī nepaspiedīšu," teica Lāčplēsis.

Konkrētus uzvārdus Daugavpils mērs pagaidām gan nenosauca, vien piebilda, ka nav izslēgti pēc vēlēšanām arī tiesu darbi par goda un cieņas aizskaršanu.

Komentējot lielo konkurenci vēlēšanās, Lāčplēsis atzina, ka Latvijas otrajai lielākajai pilsētai tas ir tikai normāli. Arī pašreizējā sasaukuma Daugavpils domes sastāvā ir bijuši pārstāvēti dažādi politiskie spēki, kam tomēr ir izdevies nostrādāt koalīcijā.

Jau ziņots, ka šodien Latvijā notiek pašvaldību vēlēšanas, kurās būs iespējams nobalsot no plkst.7 līdz plkst.22, aģentūru LETA informēja CVK Informācijas nodaļas vadītāja Kristīne Bērziņa.

Pašvaldību vēlēšanās jāievēl 1614 deputāti. Pašvaldību vēlēšanām ir reģistrēti 599 deputātu kandidātu saraksti un 8945 deputātu kandidāti.

Vēlēšanas notiek 119 Latvijas pašvaldībās - deviņās republikas pilsētās un 110 novados.