Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Vai tu jau zini, kur sagaidīsi vēlēšanu rezultātus?
foto: LETA
Urna ar vēlēšanu zīmēm iepriekšējās balsošanas laikā 4. pašvaldību vēlēšanu iecirknī Rīgas Centra Daiļamatniecības pamatskolā.
Sabiedrība

Vai tu jau zini, kur sagaidīsi vēlēšanu rezultātus?

Karlīna Timofejeva

3. jūnijā kanālā "RīgaTV 24" būs vērojams īpašs nakts speciālizlaidums, kurā varēs ne tikai redzēt, kas ir uzvarējis Rīgas un citu lielāko pašvaldību vēlēšanās, bet arī noskaidrot, ko par Latvijas pašvaldību vēlēšanu norisi un rezultātiem domā iepriekšējie Rīgas mēri. 

Vai tu jau zini, kur sagaidīsi vēlēšanu rezultātus...

Kā informē telekanāla pārstāvji, studijā viesosies Aivars Aksenoks un Andris Bērziņš, kā arī Gundars Bojārs un Andris Ārgalis. 

No plkst. 23:00 vakarā "RīgaTV 24" tiešraidē ētera personība Ieva Strazdiņa aktīvi sekos līdzi notikumiem sociālajos tīklos un aktualitātēm internetā un ziņos par jaunākajiem rezultātiem. Īsi pēc pusnakts, kad pirmie rezultāti jau būs zināmi, studijā raidījuma vadītājiem Paulai Muzikantei, Ansim Bogustovam un Ievai Strazdiņai pievienosies žurnālists Lato Lapsa, politologs Ivars Ijabs un RSU profesore Ilga Kreituse. 

Kopā ar viņiem tiks analizēts gan priekšvēlēšanu laiks, gan arī jau zināmie rezultāti. 

Skaties speciālizlaidumu 3. jūnijā sākot no plkst. 23:00 kanālā "RīgaTV 24" vai interneta platformā play24.lv un uzzini, kurš iegūs Rīgas atslēgu!