foto: Agris Šiliņš
Ceriņu ziedēšanu Dobelē ieskandina ar koncertu "Klasika ceriņos"
Kultūra
2017. gada 28. maijs, 11:13

Ceriņu ziedēšanu Dobelē ieskandina ar koncertu "Klasika ceriņos"

Kasjauns.lv

Ceriņu ziedēšanas sezona Dobelē ir oficiāli atklāta, un to jau 16. reizi LLU Dārzkopības institūta ceriņu dārzā ieskandinājis klasiskās mūzikas koncerts "Klasika ceriņos". Koncertā šogad piedalījās opermūzikas zvaigznes Kristīne Zadovska, Miervaldis Jeņčs, Jūlija Vasiljeva, Laura Grecka, Mihails Čuļpajevs, Kalvis Kalniņš, Latvijas Nacionālā Simfoniskā orķestra mūziķu grupa Raimonda Ozola vadībā un pie klavierēm bija pianiste Laila Holberga, portālu Kasjauns.lv informē LLU pārstāvji.

Klasiskās mūzikas koncerts Dobeles ceriņu dārzā

Jau 16. reizi LLU Dārzkopības institūta ceriņu dārzā izskanējis klasiskās mūzikas koncerts "Klasika ceriņos". Koncertā šogad piedalījās opermūzikas zvaigznes Kristīne ...

gallery icon
35

Lai gan koncerts sestdienas vakarā jau izskanējis, vēlā pavasara dēļ ceriņu ziedēšana nupat vien ir sākusies, līdz ar to ikviens ceriņu krāsu un smaržas baudītājs ir aicināts uz Dobeli turpmākajās nedēļās.
Dārzkopības institūta dārzs un selekcionāra Pētera Upīša muzejs atrodas Graudu ielā 1, Dobelē. Aktīvajā ceriņu ziedēšanas laikā dārzs apmeklētājiem atvērts katru dienu.