foto: Publicitātes foto
"Ziemeļblāzmā" izrādīs komēdiju "Saimnieks meklē saimnieci"
Kultūra
2017. gada 28. marts, 12:57

"Ziemeļblāzmā" izrādīs komēdiju "Saimnieks meklē saimnieci"

Karlīna Timofejeva

„Pannas Teātris” jaunākā izrāde - komēdija „Saimnieks meklē saimnieci” 8. aprīlī viesoties Rīgā, kultūras pilī “Ziemeļblāzma”, portālu Kasjauns informē izrādes veidotāji.

Spilgti tēlu raksturi, komiskas situācijas un negaidīti sižetu pagriezieni – tas viss jaunajā Guntas Kalniņas sarakstītajā un Jura Rijnieka režijā iestudētajā komēdijā, kas ļaus izsmieties ne tikai par mīlas trijstūra radītajām peripetijām, bet arī par televīzijas šovu spožumu un postu.

Ainas no komēdijas "Saimnieks meklē saimnieci"

gallery icon

TV šova veidošanas aizkulises, kuriozi filmēšanas laukumā, “netīrās veļas” mazgāšana TV kameru priekšā - tas viss situāciju komēdijā “Saimnieks meklē saimnieci”. No meliem līdz patiesībai, no smiekliem līdz asarām, izrādes notikumi noved pie atziņas, ka īstā dzīve ir tepat blakus, nevis TV ekrānā.

Lomās: Ģirts Ķesteris, Daiga Gaismiņa vai Dace Vītola, Zane Daudziņa, Madara Melne-Tomsone, Aldis Siliņš. Izrādes autore – scenāriste Gunta Kalniņa kopā ar „Pannas Teātri” jau iepriekš radījuši komēdijas „Gribu bērnu” un „Kukulis”. Jaunās izrādes režisors – Juris Rijnieks.