2009. gada 5. marts, 18:50

"Platforma Music" izveidojusi īpašu mūzikas izlasi ar dziesmām par puķēm

Jauns.lv

Rīga, 5.marts, LETA. Mūzikas kompānija "Platforma Music" izveidojusi īpašu mūzikas izlasi ar dziesmām par puķēm un, piedaloties "Platforma Music" rīkotajā konkursā, izlasi būs iespējams saņemt bez maksas, aģentūru LETA informēja "Platforma Music" sabiedrisko attiecību vadītājs Jānis Penka.

Jaunajā izlasē iekļautas dziesmas no "Platforma Music" kataloga.

Izlasē iekļautās dziesmas izpilda populārākie Latvijas dziedātāji un grupas - "A-Europa" ar dziesmu "Baltās rozes", Viktors Lapčenoks ar dziesmu "Zied ievas Siguldā", Ojārs Grīnbergs ar dziesmu "Mežrozīte", "Dāmu pops" ar dziesmu "Manas mīļākās puķes", grupa "Apvedceļš" ar dziesmu "Saulespuķe", "Čikāgas piecīši" ar dziesmu "Roze". Izlasē ir vēl arī daudzas citas jau tautā iemīļotas dziesmas.

Pavasarīgu noskaņu radīšanai "Platforma Music" aicina interesentus iesūtīt pašu veidotas bildes par tēmu "Pavasara ziedi". Trīs labāko bilžu autori saņems dziesmu izlasi par brīvu. Bildes konkursam jāsūta elektroniski uz e-pasta adresi "usual70daze@photos.flickr.com", norādot savu kontaktinformāciju. Konkursam iesūtītās bildes vēlāk būs apskatāmas "Platforma Music" mājaslapā.

Tāpat "Platforma Music" rosina mājaslapas apmeklētājus būt vērīgiem un gadījumā, ja mājaslapā "www.platformamusic.lv" tiek atrasta vēl kāda dziesma par puķēm, tad šo informāciju vēlams sūtīt uz adresi "info@platformamusic.lv", un dziesma tiks pievienota izlasei. Arī pirmie trīs vērīgākie mājaslapas apmeklētāji saņems izlasi par brīvu.

Foto un dziesmu ideju konkurss norisināsies līdz 20.martam.