2009. gada 6. marts, 01:42

Notiks mediju kausa izcīņa skvošā

Jauns.lv

Rīga, 6.marts, LETA. Šodien no plkst.12 līdz 15 "Zelta Boulinga centra" skvoša kortos notiks mediju kausa izcīņa skvošā, aģentūru LETA informēja mediju kausa skvošā ilggadējais organizētājs Kristians Rozenvalds.

Piedalīties aicināti medijos strādājošie, tostarp žurnālisti, moderatori, mūziķi, sabiedrisko attiecību, reklāmas un mārketinga speciālisti.

Paredzams, ka sacensībās līdzīgi kā iepriekšējos gados piedalīsies ap 20 mediju pārstāvji. Paredzams, ka arī šogad dāmas un kungi spēlēs kopā, taču pēcāk, izvērtējot rezultātu tabulu, tiks atsevišķi godināta arī spēcīgākā dāma.

Mediju kausa izcīņa skvošā notiks jau sesto reizi. Līdz šim jau divus gadus pēc kārtas mediju kausu skvošā izcīnīja "Latvijas Avīzes" un "Sporta Avīzes" karikatūrists Gatis Šļūka, kurš šobrīd Latvijas Skvoša federācijas reitingā ieņem 34.vietu.

Pērn otro vietu izcīnīja "Latvijas Avīzes" žurnālists un astrologs Kristaps Baņķis, savukārt trešo vietu ieguva televīzijas raidījumu vadītājs Roberts Klimovičs, kurš savulaik bija arī viens no skvoša pionieriem Latvijā.

Mediju kauss skvošā norisinās kopš 2003.gada marta. Šai laikā skvošu iepazinuši vairāk nekā 100 radoši cilvēki, no tiem daudzi turpina to spēlēt arī ikdienā, informēja Rozenvalds.