2009. gada 6. marts, 10:05

PETA: Madonna ir vissliktāk ģērbtā slavenība

Jauns.lv

Losandželosa, 6.marts, LETA--CONTACTMUSIC. Popmūzikas karalienes Madonnas mīlestība pret kažokādām ierindojusi viņu vissliktāk ģērbto slavenību saraksta augšgalā.

Tūkstošiem dzīvnieku tiesību aizstāvju organizācijas "People for Ethical Treatment of Animals" (PETA - "Cilvēki par ētisku izturēšanos pret dzīvniekiem") mājas lapā "www.peta.org" ar savu balsojumu atzina Madonnu par sliktāk ģērbto slavenību. Trijniekā iekļuva arī dvīņumāsas Olsenas un amerikāņu aktrise Megija Džilenhola.

Šādai izvēlei piekrīt arī PETA vadītāji. "Ieraugot Madonnu kažokādās, kļūst skaidrs, kāpēc viņas ģērbšanās stilu neviens vairs nekopē kopš 1984.gada. Mēs zinām, ka viņai patīk jaunas asinis, taču kādam viņai jāpasaka, ka valkājot kažokādas nevar kļūt par pumu."

Sliktāk ģērbto slavenību pieciniekā iekļuvis arī reperis Kejne Vests un amerikāņu modele Elizabete Hērlija. Pēc dzīvnieku mīļotāju uzskatiem, slikti ģērbjas arī Holivudas pāris Demija Mūra un Eštons Kačers, dziedātāja Merija Dž. Blaidža un britu supermodele Keita Mosa.