2009. gada 18. maijs, 11:59

"Salavat Julajev", "Avangard" un CSKA gatavo kopēju spēlētāju maiņas darījumu

Jauns.lv

Maskava, 18.maijs, LETA. Tuvākajā laikā Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) varētu notikt maiņas darījums ar uzreiz trīs klubu - Ufas "Salavat Julajev", Omskas "Avangard" un Maskavas CSKA - līdzdalību, pirmdien vēsta portāls "allhockey.ru".

"Salavat Julajev" komanda ieinteresējusies par CSKA pārstāvošo aizsargu Denisu Kuļašu, "Avangard" vēlas komandā atgūt Ufas kluba aizsargu Kirilu Koļcovu, bet CSKA par to iegūtu "Avangard" aizsargus Jevgēņiju Kurbatovu un Vjačeslavu Belovu, kā arī uzbrucēju Vladimiru Pervušinu.

Tikmēr Maskavas "Dinamo" komandu pārstāvošais Krievijas izlases uzbrucējs Sergejs Zinovjevs tuvākajās dienās varētu paziņot par to, kurā komandā turpinās karjeru.

Šobrīd par Zinovjevu interesi izrāda Sanktpēterburgas SKA un "Salavat Julajev" vienība.

Jau ziņots, ka Zinovjevs pagājušo sezonu sāka Kazaņas "Ak Bars" vienībā, bet nespēja iekļūt tās sastāvā un novembra beigās uzrakstīja vēstuli KHL prezidentam Aleksandram Medvedevam, kurā izteica vēlmi pamest Kazaņas komandu. KHL pieņēma lēmumu Zinovjevu pasludināt par "neierobežotu brīvo aģentu", jo klubs nebija pildījis savas saistības un līgums ar spēlētāju neatbilda KHL reglamentam.

Pēdējo divu gadu pasaules čempions Krievijas izlases rindās Zinovjevs "Ak Bars" pārstāvēja kopš 2003./2004.gada sezonas, bet karjeras laikā spēlējis arī Krievijas klubos Maskavas "Spartak", Ufas "Salavat Julajev", Jaroslavļas "Lokomotiv" un Magņitogorskas "Metallurg". Desmit spēlēs krievu uzbrucējs uz ledus izgājis arī Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bostonas "Bruins" rindās.