Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu

Informēs par akcijas "Dižā Baltijas apceļošana" norisi

Jauns.lv

Informēs par akcijas "Dižā Baltijas apceļošana" no...

Rīga, 20.maijs, LETA. Šodien restorānā "Hospitālis" notiks Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA) rīkotā preses konference, kuras laikā tiks sniegta informācija par akcijas "Dižā Baltijas apceļošana" norisi.

Kā aģentūru LETA informēja Tūrisma attīstības valsts aģentūras sabiedrisko attiecību vadītāja Marita Neimane, preses konferencē TAVA pārstāvji pastāstīs par Latvijas, Lietuvas un Igaunijas akcijā iesaistītajiem objektiem un to piedāvājumu, akcijas noteikumiem un paredzētajām sponsoru balvām. Tāpat pasākumā tiks prezentētas jaunās 2009.gada akcijas brošūras.

Preses konferencē piedalīsies TAVA pārstāvji, Eiropas Parlamenta deputāts Aldis Kušķis (JL), kā arī akcijā iesaistīto objektu pārstāvji un sponsori.

Kā ziņots, šā gada 15.maijā sākās TAVA sadarbībā ar Lietuvas un Igaunijas valsts tūrisma organizācijām rīkotā Baltijas valstu tūrisma produktu popularizēšanas akcija "Dižā Baltijas apceļošana 2009". Interesenti tiek gaidīti visos akcijas objektos. Speciāli ir izstrādātas brošūras, ar kuru palīdzību iespējams detalizētāk iepazīties ar akcijā iesaistīto objektu piedāvājumu un akcijas noteikumiem. Brošūras pieejamas tūrisma informācijas centros, akcijas objektos, kā arī veikalos "Gandrs".

Akcijas galvenā ideja ir jaunu Baltijas tūrisma produktu popularizēšana un Latvijas tūrisma iespēju attīstīšanas veicināšana, sabiedrības - ģimeņu, draugu grupu, darba kolektīvu - rosināšana apmeklēt interesantākos Baltijas tūrisma objektus.

Akcijas realizācijas gaitā tiek reklamēti jaunie un veiksmīgie tūrisma produkti, kā arī ar šo projektu TAVA veido saikni starp potenciālo ceļotāju un tūrisma objektiem, veicinot vietējā tūrisma attīstību.

Šogad no Latvijas tiks pārstāvēti tādi tūrisma objekti kā Siguldas piedzīvojumu parks, Cēsu pilsmuižas komplekss, Vecgulbenes muiža, Ventspils Amatu māja, Piena muzejs, Bauskas pils ar atjaunoto pils daļu un ekspozīciju, Ziemassvētku kauju muzejs, Maizes muzejs, keramiķa Pētera Gailuma darbnīca un Jūrmalas pilsētas muzejs.