Pēc koncerta turpina vākt ziedojumus
Kultūra
2009. gada 26. maijs, 12:19

Pēc koncerta turpina vākt ziedojumus

Jauns.lv

Fantastiski skaistā un aizkustinošā labdarības koncertā „Palīdzi viņiem izaugt” mūziķi Sonora un Normunds Vaiči aicināja turpināt ziedot Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas 8. jaundzimušo intensīvās terapijas nodaļai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sonora Vaice un Ingus Pētersons izjusti un artistiski izpildīja duetu no operas Gaetano Donicetti operas Mīlas dzēriensŠajā nodaļā ārstējas mazuļi no visas Latvijas, daudzi sākumā sver pat mazāk par kilogramu. Katram mazulim un jo sevišķi tik mazam galvenās zāles ir mātes mīlestība, tāpēc turpat mēnešiem ilgi dzīvo arī māmiņas. Par saziedotajiem līdzekļiem nodaļā tiks labiekārtotas māmiņu kopmītnes istaba un sadzīves telpas – virtuve, dušas un mazgājamā telpa. Daļu ziedojumu plānots ieguldīt medicīnas personāla izglītībā.

Ziedojumu vākšana vēl nebeidzas. „Nav būtiski, cik liels ir ziedojums, būtiskākā ir attieksme,” koncerta klausītājiem teica Sonora Vaice.

Skaistākās opermūzikas pērles atskaņoja operas dziedātāji Ingus Pētersons, Sonora Vaice, Liene Kinča, Evita Zālīte-Raituma, Kristīne Zadovska, Jānis Apeinis, Krišjānis Norvelis, Guntars Runģis, Nauris Puntulis, Miervaldis Jenčs;

LNO orķestris, diriģents Normunds Vaicis.

Pievienoties atbalstītājiem un ziedot var, piezvanot uz tālruni 90006681 (1 lats)

vai ieskaitot ziedojumu “Bērnu slimnīcas fonda” kontā

AS SEB banka LV84UNLA0050012160326.

Anda Leiškalne/Foto: Mārtiņš Ziders