Madonnai ļaus adoptēt meiteni no Malāvi
2009. gada 9. jūnijs, 07:07

Madonnai ļaus adoptēt meiteni no Malāvi

Jauns.lv

Madonna ir pierunājusi Malāvi Augstākās Apelācijas tiesas tiesnešus tomēr ļaut viņai adoptēt malāviešu bārenīti Mersiju Džeimsu.

Divi no trim tiesnešiem jau ir apstiprinājuši rekomendācijas un tiek ziņots, ka arī trešais tiesnesis piekrīt šim lēmumam.

Madonna (50) jau divus gadus cenšas adoptēt trīs gadus veco meitenīti, tomēr martā šo procesu apturēja Malāvi tiesa. Madonnas advokāts Alans Činula paziņojis, ka jaunais lēmums tiks paziņots nākamsvētdien Malāvi Augstākajā apelācijas tiesā. "Šobrīd tiek kārtoti papīri," viņš teica. "Visas rekomendācijas ir par labu adopcijai. Mersijai vajadzētu sākt kravāt mantas - viņa dodas uz Ameriku!"

Kāds tuvs Madonnas draugs ir paziņojis, ka dziedātāja ir pārlaimīga. "Viņa apsolīja, ka nepadosies un nepametīs Mersiju, un ticiet man, viņa var gāzt kalnus ja ir ko nolēmusi."

Madonnai adopcija tika atteikta, jo dziedātāja nebija nodzīvojusi Malāvi 18 mēnešus, kā to prasa šīs Austrumāfrikas valsts likumi. Tomēr viens no apelācijas tiesas tiesnešiem ir izteicies, ka šis noteikums esot novecojis.

Tikmēr dziedātājas bijušais vīrs, filmu režisors Gajs Ričijs (40) manīts ēdam dārgas pusdienas ar kopā ar noslēpumainu bruneti kādā restorānā Rietumholivudā - un tas jau esot viņu otrais randiņš šai nedēļā.