1dienas
19stundas
33minūtes
45sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu

Jaunais asfalts Marijas un Elizabetes ielas krustojumā nesabojāts noturas vien nedēļu

Jauns.lv

Jūlija beigās atjaunotais asfalta segums Marijas un Elizabetes ielas krustojumā pēc nedēļu ilgas ielas lietošanas ir ticis uzlauzts, lai veiktu ūdensvada avārijas darbus, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta preses sekretārs Mareks Ivans.

Jaunais asfalts Marijas un Elizabetes ielas krusto...

Kā pastāstīja Ivans, Marijas ielas un Elizabetes ielas krustojumā naktī no 1. uz 2.augustu SIA "Rīgas ūdens" veica ūdensvada avārijas darbus. Patlaban darbi ir pabeigti.

Kā ziņots, 13.jūlijā Rīgā tika sākti asfaltbetona seguma remontdarbi Marijas ielā no Elizabetes līdz Blaumaņa ielai un Aleksandra Čaka ielā no Lāčplēša līdz Bruņinieku ielai.

Marijas un Aleksandra Čaka iela ir ļoti sliktā tehniskā stāvoklī. Nolietojusies ir ne tikai asfaltbetona seguma virskārta, bet arī šo ielu konstruktīvie slāņi, kas veicina pastiprinātu risu un bedru veidošanos asfaltbetona segumā.

Kā iepriekš norādīja Rīgas domes Satiksmes departamenta direktors Edgars Strods, šo ielu tehniskā stāvokļa uzlabošanai nepieciešams pārbūvēt arī ielu konstruktīvos slāņus. Tādēļ pēc Rīgas domes Satiksmes departamenta pasūtījuma tiek izstrādāts Marijas ielas un Aleksandra Čaka ielas rekonstrukcijas projekts. Rekonstrukcija šīm ielām nav veikta kopš padomju gadiem.

Braukšanas apstākļu uzlabošanai līdz Marijas ielas un Aleksandra Čaka ielas rekonstrukcijai šogad šo ielu posmos, kur seguma stāvoklis ir vissliktākais, pēc Rīgas domes Satiksmes departamenta pasūtījuma atbilstoši finansiālajām iespējām tiks atjaunota asfaltbetona seguma virskārta.

LETA