Astrologs Globa: Rīgas pili ieņems ebrejs
Sabiedrība
2009. gada 28. augusts, 21:02

Astrologs Globa: Rīgas pili ieņems ebrejs

Jauns.lv

Pazīstamais Krievijas astrologs Pāvels Globa paziņojis, ka agri vai vēlu par Latvijas prezidentu kļūs ebrejs. Savukārt ekonomisko krīzi mēs pārvarēsim tikai pāris dienas pirms 2020. gada Ziemassvētkiem.

Latvijas astroloģiskā prognoze ir ļoti līdzīga Francijas prognozei, tāpēc agri vai vēlu par Latvijas prezidentu kļūs jūds, Globa pareģojis TV5 raidījumā „Bez cenzūras”. Par to liecina arī nesenā ebreja Nikolā Sarkozī kļūšana par Francijas prezidentu.

Astrologs gan nevarēja pateikt, kad tieši Rīgas pili sāks pārvaldīt ebrejs. Toties viņš precīzi noteica, kad beigsies globālā krīze – tas notikšot 2020. gada 21. decembrī. Sākot no 2020. gada 22. decembra, dzīve pamazām sāks uzlaboties ne tikai visā pasaulē, bet arī Latvijā. Līdz labākai dzīvei ir ne tikai ilgi jāgaida, bet jāgatavojas vēl lielākiem satricinājumiem. „Īstā krīze vēl nemaz nav sākusies, savu zemāko punktu tā sasniegs tikai 2012. gadā,” domā Globa.

Uz vairākkārtēju lūgumu izteikt savas domas par lata devalvāciju, Globa atbildēja visnotaļ miglaini: „Cilvēks, kurš izteiks prognozi par lata devalvāciju, cietīs ne tikai pats, bet arī pazudinās cilvēkus, kuri šo prognozi izdzirdēs. Tāpēc es par šo jautājumu neizteikšos.”

Elmārs Barkāns/Foto:LETA