Autovadītājs Kauguros jūrā iebraucis pēc strīda ar draudzeni
112

Autovadītājs Kauguros jūrā iebraucis pēc strīda ar draudzeni

Jauns.lv

Šodien Kauguros, aptuveni 100 līdz 150 metrus no jūras krasta, ledū ielūzusi automašīna. Vadītājs ir atradies. Viņā auto iestūrējis jūrā pēc strīda ar draudzeni.

Autovadītājs Kauguros jūrā iebraucis pēc strīda ar...

Pirms glābēji notikuma vietā ienira, netika atrastas nekādas pazīmes, kas liecinātu, ka no spēkrata pēc ielūšanas kāds būtu izkļuvis. Vēlāk, apskatot zem ūdens esošo transportlīdzekli, tika konstatēts, ka tajā nav cilvēku, bet salona logi atstāti atvērti. Automašīnas bagāžas nodalījumu vēl nav izdevies atvērt.

Noskaidrots, ka Kauguros jūrā iebraukusī automašīna pieder kādam 1976.gadā dzimušam vīrietim, kurš vakar vakarā sastrīdējies ar draudzeni, tāpēc sanervozējies un ar savu "Chrysler LHS" nolēmis veikt pārgalvīgo manevru.

Kā aģentūru informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava, pats autovadītājs esot vesels. Pēc tam, kad policija viņu meklējusi gan mājās, gan darbavietā, vīrietis aizrakstījis kādam savam kolēģim "Skype" un izskaidrojis radušos situāciju. Līdz ar to nav pamata domāt, ka konkrētajā negadījumā kāds gājis bojā, sacīja Pildava.

Autovadītājs pēc iebraukšanas jūrā veiksmīgi esot izkļuvis no spēkrata un aizgājis prom, bet patlaban viņa transportlīdzeklis joprojām guļ dzelmē.

 Kā novēroja LETA Video, sniegā atstātie automašīnas riepu nospiedumi ved no Kapteiņa Zolta ielas taisni iekšā jūrā.

Kauguros jūrā ielūzusi automašīna

LETA

Tēmas