Zvaigznes sāk dejot. Kurš pāris labāks?
Kultūra
2010. gada 14. februāris, 21:01

Zvaigznes sāk dejot. Kurš pāris labāks?

Jauns.lv

TV3 atgriezies krāšņais projekts „Dejo ar zvaigzni”, kurā par uzvarētāja titulu šoreiz cīnās deviņi pāri. Iekarojis plašu popularitāti, pie skatītājiem šovs atgriežas jau trešo reizi.

Bez jau iepriekš nosauktajiem pāriem – bundzinieks Guntars Lintiņš un Marina Martinova, aktieris Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere, aktrise Karīna Tatarinova un Gatis Sevels, stiliste Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins, kultūrists, pasaules čempions Aivars Visockis un Darja Burova, aktrise Santa Didžus un Māris Pūce, dziedātāja Ella un Rihards Mailītis – nu oficiāli atklāts, ka šovā dejos arī Daugavpils oranžā kora līdera Ata Auzāna brālis un kora menedžeris Jānis Auzāns pārī ar dejotāju Zani Prokofjevu, kā arī tautas iebalsotais varonis Rolands Meržejevskis un dejotāja Elīza Ancāne.

Pirmo deju, kas dažam labam šova dalībniekam prasījusi ilgu gatavošanos un moderno deju pamatsoļu apgūšanu no nulles, jau redzēta. Kurš pāris šoreiz izrādīsies mīlētākais skatītāju acīs? Atgādinām, ka iepriekšējo deju šovu uzvarēji ir Aleksandra Kurusova pārī ar Lauri Reiniku un Viola Abramova pārī ar Raivi Vidzi.

Savulaik deju šovs bija pārsteidzošs TV reitingu līderis un pilnībā attaisnoja tā idejas autoru – dejotāju Valērija un Agitas Mironovu – ieceri. Iekarojis plašu popularitāti, pie skatītājiem tas atgriežas jau trešo reizi. Vai dejošana nav apnikusi, rādīs laiks. Zināmas aizdomas šajā ziņā vieš fakts, ka dejojošo tautas pārstāvju atlasē piedalījās vien 36 dejot kāri jaunieši un ka šovu turpinājumus skatītāji mīl mazāk par jaunradi (to pierāda TV3 „Koru karu 2” cīniņš rudenī ar LNT šovu „Latvijas dziedošās ģimenes”, kurā pirmie reitingu tabulā bija zaudētāji). Turklāt jau pēc nedēļas svētdienas vakarus ar TV3 dejotājiem dalīs LNT realitātes šova „O!Kartes akadēmija” koncerti.

Vita Zvaigznīte / Foto: Mārtiņš Ziders, publicitātes