2010. gada 23. februāris, 15:33

Satiek arī Hameleonu rotaļu leģendu Ridžu Foresteru

Jauns.lv

Savukārt latviešu meitenes Kristīne Vindele un Ieva Gorbante janvāra beigās Romā satika seriāla Hameleonu rotaļas galveno varoni Ronu Mosu jeb Ridžu.

Kad Kristīne un Ieva devās nedēļas nogali pavadīt Itālijas galvaspilsētā Romā, meitenes nolēma iemalkot kādu kokteili slavenajā piano bārā Harry’s bar, kas atrodas uz dārgākās Romas ielas Via Veneto. „Pasūtījām kokteiļus, apsēdāmies pie galdiņa, un pēkšņi draudzene teica, ka bārā ienācis Ridžs!” stāsta Kristīne.

Aktieris Rons Moss, kas jau 23 gadus atveido Ridžu seriālā Hameoleonu rotaļas, bijis kopā ar kādu draugu un apsēdies netālu no latviešu meitenēm. Slavenā aktiera draudzīgā piemiegšana ar aci bija tikai iesākums tā vakara notikumiem. Vārds pa vārdam, līdz meitenes uzzinājušas, ka Rons Moss Romā ieradies, lai piedalītos TV šovā Ballando con le stelle jeb Dejo ar zvaigzni, kā arī to, ka seriāls Hameleonu rotaļas joprojām tiek filmēts, tādēļ Rons pēc filmēšanās katru nedēļas nogali atgriežas Romā, lai piedalītos šovā.

Kristīne stāsta, ka Rons nebija dzēris un uzvedies ļoti pieklājīgi, bija solīds un draudzīgs. Turklāt viņa uzvedībā nevarēja manīt to, ka Moss ir liela zvaigzne. „Mēs vairāk nekā divas stundas dejojām un sarunājāmies!” par neparasto tikšanos sajūsminās Kristīne.